darunia78 26.04.06, 13:01 Mam pytanie, czy skrzywiony członek może jakoś negatywnie wpływać na zajście w ciąże???? staramy sie juz 3 lata i wszystkie badania są ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honeybeam Re: krzywy... 26.04.06, 13:39 A ktos Ty? Od dawna na tym forum? Ja jakoś nie kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: krzywy... 26.04.06, 13:39 Darunia czy Ciebie pogięło czy jaja sobie z nas robisz? No chyba, że ten krzywy członek nie strzela do środka... Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: krzywy... 26.04.06, 13:54 jeśli jest zakrzywiony więcej niż 90 stopni to jak najbardziej może być to przyczyną niemożności zajścia w ciażę. Oczywiście myślę o stanie czlonka w czasie wzwodu, bo w stanie spoczynku taki egzemplarz moze być przyczyna osikiwania się przy kazdej probie oddawania moczu Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: krzywy... 26.04.06, 14:31 A to się ubawiłam i dziewczyny w pracy też!!!! Uhahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: krzywy... 26.04.06, 15:13 no jak strzela po suficie zamiast do srodka to pewnie i przyczyna ludzie to maja pomysly.. Odpowiedz Link Zgłoś
darunia78 Re: krzywy... 26.04.06, 15:56 Kto pyta nie błądzi! A tak przy okazji, 3 lata chodzenia po lekarzach i wszystko ok, więc zaczełam sie już czepiać wszystkiego. Ale co tam nie ma to jak wsparcie i rada innych...... Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: krzywy... 26.04.06, 16:07 na pewno nie wszystkie badania zrobiliście.... przeciez nie da sie wszystkiego zbadać, no chyba, że macie nieograniczone możliwości finansowe i fenomenalnego lekarza. Napisz co macie za sobą, a na pewno dziewczyny dopiszą co mozna jeszcze. A nasze żarty...... nie miej pretensji prosimy Odpowiedz Link Zgłoś
darunia78 Re: krzywy... 27.04.06, 13:48 jakie badania były robione: hormony, obserwacja owu, test na wrogość, HSG- drożność jajowodów, badania męża. niestety ograniczenia finansowe sa, dlatego tez m.in. nie było jeszcze inseminacji za którą musielibysmy płacic. nie jestem zła, ze sie smiejecie, tylko to troche przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: krzywy... 27.04.06, 13:57 Niech Ci nie będzie przykro, popatrz na to trochę z przymróżeniem oka. My tu tyle problemów cały czas mamy najdziwniejszych ale takiego czegoś nikt się nie spodziewał. Śmiesznie zabrzmiało a już najbardziej odpowiedzi innych. W ogóle nie powinnaś sobie tego brać do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: krzywy... 27.04.06, 14:09 no przecież gdybyś dziecino napisała coś juz przeszła i że wyniki sa oki, to z tym krzywulcem bym się nawet nie zadziwiła, ale Ty tak od razu niczym dziewczątko bez wiedzy nijakiej i prób jakichś. Więc odpowiem: nie, krzywy członek nie ma wpływu na poczęcie. Ma na jakość stosunku (może sprawiać ból, ale jak rozumiem Ciebie to nie dotyczy ))) Usmiechnij się do nas i bocz Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: krzywy... 28.04.06, 08:36 Darunia..... nie robiliście przeciwcial (podstawowe to ASA - przeciwplemnikowe i ACA - tarczycowe), a u męża zrobcie Mar-test (np. u mojego wyszlo, ze mu się plemniki sklejają, choć ogolne badanie wyszlo w miarę dobre). może to kariotypy sa przyczyną.... Kurcze, tego wszystkiego troche jest niestety i badań jest dużo, i sa drogie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś