o.l.e 29.04.06, 11:19 Wszystko opowiem po wtorkowym usg.Jeszcze się boję że to nie prawda.Dzięki za wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilona85 Re: Wszystko opowiem po usg- o.l.e 29.04.06, 11:22 Gratuluje ci serdecznie.Wczoraj sama sie dowiedziałam ze bede mama.Mialam normalne okresy a to juz 9 tydz.Poszlam do pani doktor zeby znowu zaczac starania a ona mi przedstawiła moje maleństwo. Gratuluje ci serdecznie i trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Re: Wszystko opowiem po usg- o.l.e 29.04.06, 11:46 Gratuluję i spokojnej ciąży życzę)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag77 Re: Wszystko opowiem po usg- o.l.e 29.04.06, 11:51 Jeju, dziewczyny, dwa brzuchy w jeden dzień aż się poryczałam. Maj jest piękny!!! Własnie mąż czytał Wasze posty ze mną i poklepał mnie po brzuchu. Ech, ja też chcę meldować fasolkę w maju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilona85 iwonag77... 29.04.06, 11:56 Moj maż jak sie dowiedzał to płakał 2 godz z głowa na moim brzuchu.Twoj tez to przezyje.To piekne.I wszystkim zycze czegos takiego.Nigdy nie mialam w zyciu wiekszej niespodzianki niz ta ciaza.Przez te tyg plakałam ze nie moge miec dzieci a ono juz we mnie było i sobie myslało "głupia ta moja matka,ja juz jestem a ona beczy" zobaczysz wszystko bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag77 Re: iwonag77... 29.04.06, 12:07 Dzięki Ilonko, dbaj o siebie i o malucha! I dawaj znać jak rosnie maleństwo. Ja wierzę w swój cud, to forum (czytam je codziennie) pozwala mi mieć nadzieję, o którą bez Was było mi czasem okropnie ciężko, i pozwala mi wierzyć, że każda z nas, jak kolejno odlicz, kiedyś opowie nam o swoim szczęściu w brzuszku. Zdrówka zdrówka zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
ilona85 Re: iwonag77... 29.04.06, 12:24 dzieki kochana...Badz spokojna i nie mysl o tym tak intensywnie.To trudne ale działa.Ja przestalam czytac forum bo stale myslalam o ciazy.Cieszylam sie ze szczescia dziewczyn ktorym sie udalo ale zarazem myslalam o tym ze mnie sie nie udaje.Dzisiaj nie poszlam do pracy bo musze sie nacieszyc szczesciem.Mam salon kosmetyczny i nie dalam rady wczoraj umowionej klientce zrobic akrylkowych paznokci bo rece mi drzały z wrazenia.Jak weszlam do salonu to pracownicom dalam podwyzke zaraz od progu zeby sie cieszyły.Skoro mnie spotkalo cos dobrego to chociaz im podwyzke dalam.Mowia ze jak przy kazdej ciazy ma byc podwyzka to one chca zebym miala jeszcze dzieci.Wioec czeka mnie bankructwo.hi hi hi Zajmij sie czyms i ciesz sie wiosna,latem i zobaczysz ze to pomaga. A ja trzymam kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Wszystko opowiem po usg- o.l.e 29.04.06, 17:31 To jest pewne! Jejku co Ty musisz teraz czuć! Chyba się pozbierać nie możesz co? I buzia Ci się cały czas śmieje? Odpowiedz Link Zgłoś