justysia111 09.05.06, 19:03 paula co słychać u Ciebie?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula005 Re: Paula 005 11.05.06, 13:59 Cześć Justysiu, U mnie cisza. Odpoczywam po nie udanej próbie ICSI. Czekam aż mi się organizm uspokoi po tej dawce hormonów (mój ostatni cykl to ponad 40 dni!) Zbieram fundusze i siły na transfer mrozaczków.Może za 2-3 miesiące... A co u Ciebie? Mj78- a co u Ciebie słychać? Pozdrawiam. P. Odpowiedz Link Zgłoś
delika Re: Paula 005 11.05.06, 21:01 Hej Justysia, A co u Ciebie, pamietam jak szlas tuz przedemna i bylas moja dobra nadzieja, mnie niestety sie nie udal II transfer a do III nie doszlo, bo ostatni z 5 zarodeczkow nie przetrwal kolejnego rozmrozenia Napisz jak sie czujesz i wogole, jestem bardzo ciekawa pozdrawim mocno i cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
justysia111 Re: Paula 005 13.05.06, 17:36 Cześć dziewczyny.ja też właśnie was najbardziej pamiętam z tego forum.Tak mi przykro,że jeszcze czekacie.Aż mi głupio pisać o sobie jak wiem w jakiej sytuacji jesteście.Mam nadzieję,że się w końcu uda.Współczuję Wam bardzo, wiem co czujecie. Moja ciąża rozwija sie dobrze, mam chyba 2 synków, jestem w 25 tyg.Teraz częściej zaglądam na forum o bliźniakach.Mam nadzieje,że też tam wkrótce traficie. Nie wiem czemu Paula ale jakoś odczuwam do ciebie jaąś bliskość.Dziwne. Pamietaj ,że myślę i wierze że się uda.pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś