Dodaj do ulubionych

Chyba zwariuje!!!

18.05.06, 07:43
dziewczyny to jest mój naturalny cykl bez luteiny, jedynie clo od 3-7dc. a tu
budze się i widzę że dostłam okres w 22dc.i zwariowałam,o czym może to
świadczyć?dodam że wcześniej okres bez luteiny w ogóle nie przychodził.
Obserwuj wątek
    • dagps Re: Chyba zwariuje!!! 18.05.06, 07:51
      tzn ze owu mogla byc ok 10 dnia cyklu, albo ze sie faza skrocila, bo bez luteiny, ale to by znaczylo ze co? bez progesteronu masz za krotka faze?
      • agnes.trzebnica Re: Chyba zwariuje!!! 18.05.06, 08:06
        dagps! 15dc byłam na usg gin stwierdziła że jeden z 2 pęcherzyków pękł, i mam
        odstawić luteinę.Martwie się bo czytałam że tak krótki cykl świadczy że coś
        jest żle,fakt że mam tak po raz pierwszy wcześniej cykle 27-30 dniowe
        • magasi9 Re: Chyba zwariuje!!! 18.05.06, 08:14
          Ja mialam stymulacje do iui puregonem od 5-10dc i w 23-24 dc dostalam @
          a nomalnie mam 30-31 dniowy cykl

moze mialas wczesniej owulacje np 8-9dc to 22dc mozesz dostac @, moze 15dc
          mialas jakis nowy pecherzyk?

• kociaczek22 Re: Chyba zwariuje!!! 18.05.06, 08:16
          Agnes, a to jest normalna @, nie jest to przypadkiem jakieś plamienie?
          A może minie?
    • agnes.trzebnica Re: Chyba zwariuje!!! 18.05.06, 08:11
      dagps!ginka kazała mi w tym miesiącu odstawić luteine 15 dc.na usg stwierdziła
      że jeden z dwóch pęcherzyków pękł.Do tej pory miałam cykle 27-30dniowe może nie
      ma się czym martwić ale przeczytałam że tak krótki cykl to nic dobrego.
      • dagps Re: Chyba zwariuje!!! 18.05.06, 08:41
        jesli cie uspokoi ze znam dziewczyny ktore mialy owu ok 10 dnia i po 20 juz testowaly pozytywnie, to sie uciesze. wazne zeby druga faza, od pekniecia miala 12 dni, a ze pierwsza krotka to nikomu nic do tegowink
        • agnes.trzebnica Re: Chyba zwariuje!!! 18.05.06, 08:53
          widzisz i tu jest problem! od pęknięcia minęło tylko 9 dni!
          • dagps Re: Chyba zwariuje!!! 18.05.06, 08:59
            a to ja zle zrozumialam, bo myslalam ze mialas dwa pecherzyki, wtedy jeden mogl peknac wczesniej. ale czytalam gdzies ze przy clo dobrze jest dac duphaston czy luteine po peknieciu, zeby podtrzymac te 10 dni druga faze. wtedy jak dajesz progesteron dwa dni po owu, to masz faze 12 dni.
    • to-ja-007 Re: Chyba zwariuje!!! 18.05.06, 13:51
      Miesiaczka 9 dni po owu jak dla mnie pasuje do nieudanej implantacji. Nie jestem
      lekarzem, wiec moge sie mylic ale sama pare razy tak mialam wiec sie
      zastanawialam co to moglo byc. Zwykle mam cykle b. regularne - 28 dni, dlatego
      jak zaczelam w trakcie staran - takze takie krotkie cykle to sie niezle zdziwilam.

Piszesz ze "wcześniej okres bez luteiny w ogóle nie przychodził" - czy to znaczy
      ze nie masz normalnie okresu?
      pozdr.
      ula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka