biala110 05.07.06, 13:52 Witam Proszę o kontakt osoby z rozpoznaniem choroby Hashimoto (w ciąży lub już mamy) aby pomogły mi znaleść dobrego ginekologa w Poznaniu. Interesują mnie namiary i zastosowane leczenie. Z góry dziękuję. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biala110 może być także Gniezno lub Września 05.07.06, 13:55 może być także Gniezno lub Września Odpowiedz Link Zgłoś
maja744 Re: może być także Gniezno lub Września 05.07.06, 16:11 polecam to forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24776 albo sprawdz na bocianie (w dziale POGADAJMY - watki : immunologia, tsh ft3 ft4, przeciwciala, pacjentki dr Jerzak - duzo tam informacji Na forum hashimoto jest Ula i Mongra- w ciazy, Agata - juz z Bobasem na hashi, to jak sie orientuje, to tylko oslonowo na wyciszenie ukladu immuno - sterydy - encorton. Plus oczywiscie dobry lekarz, ktory wie jak sie prowadzi ciaze z takimi lekami. Zazwyczaj jeszcze lekarze podaja clexane i acard - na lepsze przeplywy. ~U mnie tez hashi i 2 poronienia w 9tyg Odpowiedz Link Zgłoś