Dodaj do ulubionych

tymonka....

06.07.06, 16:05
witaj!! nigdzie nie moge kupic tej aletry. czy moglabyś kupiś u siebie i
przeslać mi ją?
plizzzzzzzzzz
Obserwuj wątek
    • tymonka30 Re: tymonka.... 06.07.06, 16:09
      Mimi nie ma sprawy, już Dominice kupowałam i wysyłałam tylko nie wiem czy
      bedzie w aptece, bo zawsze muszę zamawiać, no a przecież w sb. wyjeżdżam. Pójdę
      dziś do apteki i się dowiem. W razie czego ile tego chcesz? 1 op. ok. 7,25, w
      tym jest 80 gr.
      • jojo58 Re: tymonka.... 06.07.06, 16:10
        A co to jest?
        • tymonka30 Re: tymonka.... 06.07.06, 16:16
          Aletris Farinosa to lek homeopatyczny na owu, torbiele, podtrzymanie ciąży,
          najogólniej mówiąc na problemy kobiece. Można go łączyć z hormonami. Poczytaj w
          starych wątkach na forum i na bocianie, niektóre dziewczyny z niego b.zadowlone.
          • tymonka30 Re: tymonka.... 06.07.06, 16:21
            Aletris farinosa-szczególnie jeśli organizm nie radzi sobie z utrzymaniem ciąży
            i przejawia skłonność do nawykowych poronien. Jest również w stanie stymulować
            prace jajnikow i sprawdza się w leczeniu zarówno niepłodnosci u kobiet jak i
            impotencji u mężczyzn.
      • mimi282 Re: tymonka.... 07.07.06, 12:56
        tymonka jesteś?
        sorry że sie nie odzywalam, ale nie mialaam dostrepu do netu. czy jest ta
        aletra w tej aptece? i czy zdążysz mi ją wyslać? odpisz szybko. mogą byc i dwa
        op. pieniążki przeslę od razu. na skrzynkę wyslij mi dane i jeszcze dzisiaj
        przelew zrobię.
    • ominika Re: tymonka.... 07.07.06, 09:54
      Na sprawy niemożliwe - Tymonka jest najlepsza wink
      Jeszcze raz bardzo Ci dziekuję i życze miłego, wyluzowanego i pełnego wrazeń -
      - róznych wink urlopu. Trzymaj się Kochana.
      • tymonka30 Re: tymonka.... 07.07.06, 13:02
        Dziękuję Dominiko!smile
        Mimi! Jak będą 2 op. to kupię. Wyślij mi adres na skrzynkę a ja potem Ci podam
        nr konta. Mam bardzo mało czasu a spraw mnóstwo przed urlopem w pracy. Zaraz
        wychodzę i zajadę do tej apteki. Do wieczora!

• mimi282 Re: tymonka.... 07.07.06, 13:04
          WIELKIE DZIEKI. już wysylam adres.
          • tymonka30 Re: tymonka.... 07.07.06, 17:42
            Wszystko Ci wyjaśniłam na skrzunce. No nie uwolnię się od tego forum a miałam
            się pakować!smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka