Dodaj do ulubionych

Ale się dziś wkręciłam

14.08.06, 15:35
Oj dziewczyny ale ja jestem durna. Wczoraj minął 7 dzień po tym jak
odstawiłam duphaston. Ja wiem, że nie jestem w ciąży, bo nie brałam leków w
tym cyklu, nie było owu... no ale różnie bywa prawda?! A że nie było tego
wszystkiego to sobie postanowiłam wreszcie zadbać o swój kręgosłup i zrobiłam
rtg odcnika szyjnego. I dziś czytam w necie co może spowodować rtg -
nowotwory u dziecka, może nie być rączki albo nóżki albo dziecko może nie
widzieć... straszne!!! Zmroziło mnie w 1 chwili, pomyślałam, że może jestem i
że bardzo bym tego nie chciała... nie w tym cyklu! Przyszłam do domu,
zrobiłam test dla świętego spokoju i uffff.... 1 krecha!!!
Czyli znowu opóźnienie... jeszcze nie odliczam.
Obserwuj wątek
    • renne1 Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 17:21
      Dobrze Cię rozumiem... Kiedy jest się na etapie starań o dziecko to nie wiadomo
      czy można napić się alkoholu, pomęczyć, zażyć tabletkę na ból głowy,
      prześwietlić... Ciągle jest przy nas myśl: a może jednak jestem? Może tym razem
      się udało? Wiesz co? Najlepiej to chyba jest wpaść, nic nie planować bo całe to
      zamieszanie wokół starań mąci tylko w głowie.
      Pozdrawiam, fajny dałaś ten wpissmile
      Powodzenia także z kręgosłupem, mnie też bolisad
      • dagps Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 17:46
        taaa, mi juz dwa razy bylo dane sie cieszyc, ze sie nie udalo. paradoks nie z tej ziemii.
      • dagps Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 17:47

chociaz w sumie cieszyc to zle slowo, raczej odetchnac.
      • tymonka30 Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 17:56
        W sumie to piwa, solarium, farbowania włosów, chodzenia po górach, jedzenia
        salami i innych bzdetów nie biorę sobie do serca ale to rtg!!! No normalnie nie
        wiedziałam, że aż takie straszne skutki mogą być! Przy wejściu do każdego
        rentgena jest w sumie wywieszka ale czasem się nie wie, że się jest... Naprawdę
        czuję teraz ulgę.
        • dagps Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 18:41
          ja nie biore do serca salami i serow plesniowych, alkohol juz biore orzez metfrominewink)))
          • tymonka30 Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 18:55
            No właśnie jak ten lek na Ciebie działa?
            • dagps Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 19:05
              bleeee, na razie nie widac zadnej owu ani zadnej @ no ale trzeba dac mu szanse, to doperio 20 dc. ale czuje sie okrutnie, juz myslalam ze ok, ale zwiekszylam dawke (skoro bylo ok) i czuje sie jak w grypie zoladkowej bez goraczki. ale tempki mi sie na wykresie wyrownaly troche, dobrze to wyglada.
              ale jest i plus, bardzo odpoczywam od myslenia o staraniach i nagle jakos seks sie w domu poparwilwink
              • tymonka30 Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 19:10
                Mi też sie przydało to odetchnięcie w wakcje. Samo tak wyszło, że nie mogłam
                się starać, że musiałam zrobić przerwę z lekami i przez to też sobie
                pomyślałam, że to nie musi być już, bo wcześniej tak bardzo chciałam a tu nagle
                się pomieszało i nic mi moje super-chcenie nie dało...
                • tymonka30 Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 19:12
                  Ciekawe kiedy dostaniesz @!
                  • dagps Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 19:16
                    lekarz powiedzial ze juz jak dostane @ po met sama bez duphasonu to bedzie sukces, ostatnia mialam w styczniu a wczesniej to jak bylam dzieciak

ja sobie uswiadomilam rozne wazne rzeczy ktore razem wiete mowia: zwolnij kobieto, zastanow sie dobrze najpierw kim jestes, a potem zostan matka, tozsamosc zastepcza to zadna dobra droga", no to sie uspokajam i chyba ide do nowej pracy od pazdziernika.
                    • tymonka30 Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 19:21
                      O widzisz! Bardzo dobrze Daga! A ja wiem, że Ci się w końcu uda, po prostu
                      wiem!!!
                      • dagps Re: Ale się dziś wkręciłam 14.08.06, 19:23
                        ja tez wiemsmile)) ja zaraz bede mama, mowie ciwink

nie wiem czemu, ale teraz czuje ze wszystko mi jedno, to nie jest obojetnosc, ale jakis taki dystans, bede - to bede przeszczesliwa i rzucam wszystko, niech sie dzieje co che, a jak nie bede, t bede nadal przygotowywala grunt pod przyjecie malego czlowiekasmile
                        • tymonka30 Re: Ale się dziś wkręciłam 15.08.06, 06:51
                          A ja nadal nie mam tej @. Dziś 9 dzień po odstawieniu duph. Już bym w sumie
                          chciała. Ale zdarzało mi się i dostać 13 dni po także czekam. Jakbym teraz
                          dostała to pod koniec m-ca byłby monitoring!smile
                          • dagps Re: Ale się dziś wkręciłam 15.08.06, 08:06
                            w tym tygodniu dostaniesz @, wrozka Dagmara ci to mowi ;D

jestem w wysmienitym nastroju, przyszlam na forum zasiac dobrej energiiwink
                            • tymonka30 Re: Ale się dziś wkręciłam 15.08.06, 16:12
                              Dzięki, to już nie mam się czym martwićsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka