olivka1976 21.08.06, 14:30 Witam... zastanawiam się czy mogę już zrobić test ciążowy, jeśli 07 sierpnia miałam podawany Pregnyl. Jestem w 28 dc, nie mam jeszcze @, bardzo bolą mnie piersi. No i zżera mnie ciekawość... czy to przed @ czy też ciąża. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magasi9 Re: test ciążowy po Pregnylu 21.08.06, 14:37 ja robilam 10 dni po pregnylu 5000, i mi wyszedl prawidlowo (tyle ze "I") trzymam kciuki ! wszsytkie objawy, ktore mialam byly typowe na @, wiec wcale nie bylo dla mnie duzym zaskoczeniem ze test neg. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_32 Re: test ciążowy po Pregnylu 21.08.06, 14:42 Ja robilam test 10 dni po pregnylu i były II krechy. Tak sie ucieszyłam,że jedenastego dnia zrobiłam i nadal II krechy, ale już 12 dnia test zwariował i nie pokazał nic, a 13 dnia I i zaraz potem @. Co ma byc to bedzie a kupe forsy wydalam na testy. Dodam, że mialam wszystkie objawy... i mialam nadzieje ze to ciąża a okazala sie @. Smutno mi bylo bo sie nakrecialam. mam nadzieje ze u Ciebie bedzie inaczej i to jest Ciąża. pozdrawiam mag Odpowiedz Link Zgłoś
olivka1976 Re: test ciążowy po Pregnylu 21.08.06, 14:45 Przeczucia mi mówią, że to jednak będzie miesiączka... ale gdzieś tam w głębi mam mimo wszystko cichą nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
stauros1 Re: test ciążowy po Pregnylu 21.08.06, 14:58 Cześć. Ja też się kiedyś tak nakręciłam. Mnie spóźniała się wtedy @ o pare dni przy cyklach bardzo regularnych. Nie pamiętam po czym - po pregnylu albo po CLO @ się spóźnia. Życzę Ci jednak, żeby nie nadeszła. Łatwo się mówi, ale poczekaj jeszcze troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nanna75 Re: test ciążowy po Pregnylu 21.08.06, 15:34 ja robilam test 12 dni po Pregnylu i wyszly II z tym, ze ta druga bardzo blada. Potem Bhcg wyjasnila wszystko. Wlasnie koncze 5 m-c ciazy Pozdrawiam i zycze powodzenia. Nanna Odpowiedz Link Zgłoś
olivka1976 Re: test ciążowy po Pregnylu 22.08.06, 08:44 Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy. No i niestety... mimo cichej nadziei, którą miałam wyszła tylko jedna kreska ;-( Ale nadal nie mam @, więc poczekam jeszcze do końca tygodnia i chyba zgłoszę się do gina. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1977 Re: test ciążowy po Pregnylu 23.08.06, 15:23 Hej, specjalnie dzisiaj tu zajrzałam żeby sprawdzić czy Tobie się udało, miałaś zastrzyk z pregnylu 2 dni przede mną. Ja też czekam, testów nie kupuję, spodziewam się raczej miesiączki, moja nadzieja marniutka, ale nie załamuję się i nie denerwuje. Będzie co ma być i kiedy ma być. Pewno w następnym miesiącu będziemy znowu razem walczyć. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
olivka1976 Re: test ciążowy po Pregnylu 23.08.06, 17:18 witam... właśnie dzisiaj dostałam przekletą @ ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1977 Re: test ciążowy po Pregnylu 23.08.06, 20:20 głowa do góry, kiedyś musi się udać. jutro 28 d.c i na bank mnie też zaleje... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: test ciążowy po Pregnylu 22.08.06, 09:43 hej, nanna - farciaro Jaki miałaś poziom Bhcg 12 dni po pregnylu? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1977 Re: test ciążowy po Pregnylu 24.08.06, 10:11 no i właśnie stało się to co stać się miało ...zalało mnie no to kolejne badania i wizyty w Novum przede mną. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
izza_z Re: test ciążowy po Pregnylu 25.08.06, 14:53 Cześć! Mi lekarz nie kazał robić po pregnylu testu, bo mówił,że wyjdzie dodatni, nawet jak nie będę w ciąży. A więc ja czekam tak jak kazał lekarz na miesiączkę a później, gdyby nie przyszła, to się do niego wybiorę. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś