julka20061 23.08.06, 21:25 Dziewczyny, mam pytanie, jak długo powinno się (średnio) leżeć po ICSI? ile dostaje się zwolnienia??? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finni Re: ??? po ICSI 23.08.06, 21:49 Po samym zabiegu okolo godziny. Pozniej wcale sie nie lezy Trzeba sie oszczedzac, ale nie lezec. Chyba, ze cie cos boli. Odpowiedz Link Zgłoś
julka20061 Re: ??? po ICSI 23.08.06, 21:54 To dobrze, ale nie trzeba być na zwolnieniu??? Można chodzić do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
zerozdziwien Re: ??? po ICSI 23.08.06, 21:58 to zalezy od ciebie i od rodzaju pracy ja wzięłam 2 tyg. zwolnienia Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: ??? po ICSI 24.08.06, 00:10 jesli chcesz to dostaniesz zwolnienie, ale jesli sama sie upomnisz... nawet na dwa tygodnie! ale wcale nie musisz, to "normalna" ciaza i mozesz spokojnie normalnie zyc ja osobiscie wzielam zwolnienie i sie oszczedzalam, duzo czytalam i sie wyciszalam ps. zaciazylam jednak dopiero wtedy, jak sie w ogole zwolnilam z pracy ) Odpowiedz Link Zgłoś