Dodaj do ulubionych

No to zaczynam nowy cykl:(((((((((((((((((((((

27.08.06, 10:55
Mam dość!!!Nie mam już siły!!!!!!!!!!Dlaczego tak się
dzieje!!!!!!!!!!!!!Zaczynam 33cykl starańsad((((w tym miesiącu idę na IUI,jak
się nie uda w pazdierniku robię laparoskopię!!!!Nie mam więcej siły!!!!Wypalam
się w środkusad((
Obserwuj wątek
    • aniaresz Re: No to zaczynam nowy cykl:(((((((((((((((((((( 27.08.06, 11:38
      Nie martw się nie jesteś sama. Ja już nie liczę ile się staramy ale dobre ponad 2 lata. Też zaczęłam nowy cykl a we wrześniu na iui mam zamiar iść. Jaki masz problem że tyle się staracie? Ja mam niedoczynnośc tarczycy ale na szczęście już uregulowana. Poza tym hormony skaczą- prolaktyna i progesteron. A ostatnio wskazaniem do iui jest to że mam za gęsty śluzik. Jakie leki bierzesz?
      • kinga38 Re: No to zaczynam nowy cykl:(((((((((((((((((((( 27.08.06, 12:42
        Chodzi o to,że problemu brak!!!!Wszyscy lekarze mówią,że badania ok.Biorę tylko
        Bromka od kilka miesięcy 1/4tabl dziennie.
    • magasi9 kinga38 27.08.06, 13:25
      jakie ty mialas zrobione badania, ze lekarz sa pewni ze jest ok
      podstawowe: hormony, sperma, droznosc jajowodow, monitorowanie cykli - bylo?
      moj lekarz mowi ze nie mozna zbadac wszystkiego i ze trzeba wierzyc nawet jak
      wyniki nie sa idealne, ale niektore rzeczy sa niezbedne, tak jak np droznosc
      jajowodow przed iui (czytalam ze masz we wrzesniu)
      Pozdrawiam

• kinga38 Re: kinga38 27.08.06, 17:30
        Miałam chyba wszystko tylko nie laparo.Jak sie nie powiedzie z IUI to w
        pazdzierniku mam juz termin na laparo.
        • aniaresz Re: kinga38 27.08.06, 20:06
          Czemu do iui podchodzisz tylko raz? Lepiej powtórz 3 razy i dopiero laparo. najważniejszy jest luz i nie stresować się. Ale tylko tak się mówi a wszystkie mamy stresa co miesiąc.Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka