kinga38 27.08.06, 10:55 Mam dość!!!Nie mam już siły!!!!!!!!!!Dlaczego tak się dzieje!!!!!!!!!!!!!Zaczynam 33cykl starań((((w tym miesiącu idę na IUI,jak się nie uda w pazdierniku robię laparoskopię!!!!Nie mam więcej siły!!!!Wypalam się w środku(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaresz Re: No to zaczynam nowy cykl:(((((((((((((((((((( 27.08.06, 11:38 Nie martw się nie jesteś sama. Ja już nie liczę ile się staramy ale dobre ponad 2 lata. Też zaczęłam nowy cykl a we wrześniu na iui mam zamiar iść. Jaki masz problem że tyle się staracie? Ja mam niedoczynnośc tarczycy ale na szczęście już uregulowana. Poza tym hormony skaczą- prolaktyna i progesteron. A ostatnio wskazaniem do iui jest to że mam za gęsty śluzik. Jakie leki bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: No to zaczynam nowy cykl:(((((((((((((((((((( 27.08.06, 12:42 Chodzi o to,że problemu brak!!!!Wszyscy lekarze mówią,że badania ok.Biorę tylko Bromka od kilka miesięcy 1/4tabl dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
magasi9 kinga38 27.08.06, 13:25 jakie ty mialas zrobione badania, ze lekarz sa pewni ze jest ok podstawowe: hormony, sperma, droznosc jajowodow, monitorowanie cykli - bylo? moj lekarz mowi ze nie mozna zbadac wszystkiego i ze trzeba wierzyc nawet jak wyniki nie sa idealne, ale niektore rzeczy sa niezbedne, tak jak np droznosc jajowodow przed iui (czytalam ze masz we wrzesniu) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: kinga38 27.08.06, 17:30 Miałam chyba wszystko tylko nie laparo.Jak sie nie powiedzie z IUI to w pazdzierniku mam juz termin na laparo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: kinga38 27.08.06, 20:06 Czemu do iui podchodzisz tylko raz? Lepiej powtórz 3 razy i dopiero laparo. najważniejszy jest luz i nie stresować się. Ale tylko tak się mówi a wszystkie mamy stresa co miesiąc.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś