weronusia 04.09.06, 12:38 Prosze o opinie ....... Kończę już leczenie u siebie i musze podjać decyzję co wybrać? wiem juz (dziekuje ivoral) ,ze invimed pracuje w wekendy a novum nie . Ale prosze o opinie co do skuteczności Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka20061 Re: novum czy invimed do inseminacji 04.09.06, 17:05 Powiem szczerze, że na temat Invimedu nie mam pojęcia. Natomiast o Novum mogę powiedzieć, że pracują tam profesjonaliści. Mam krótki z nimi kontakt, dopiero od 30 sierpnia ale naprawdę jestem zadowolona. A należę do osób wymagających. Myślę, że jedna i druga klinika są dobre, bo tak naprawdę zależy wszystko od "matki natury" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hania2005 wybrałam Invimed 06.09.06, 11:51 i dr Dworniaka. Długo się zastanawiałam, zbierałam opinie i invimed wypadł lepiej, duzo lepiej. 4.09, w poniedziałek miałam inseminacje i teraz czekamy na wyniki. Jestem bardzo zadowolona z lekarza, naprawdę bardzo, bo jego podejście do mnie i opieka jaką mnie otoczył sa naprawdę super! Ale to moja opinia, w novum nie byłam. Myślę, że natura decyduje, więc nawet wspaniałe warunki do iui, wspaniały lekarz nie są gwarancją sukcesu. Trzeba wierzyc że sie uda, a dr Dworniaka nastawił mnie bardzo optymistycznie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś