Dodaj do ulubionych

beta hcg zrobiona ;(

28.09.06, 17:08
no i niestety... wynik 0.319
wszystko od nowa.. wspomaganie wywolania @ itd. juz mam dosyc,nie chce sie
znow faszerowac hormonami.. zastanawiam sie jak to jest z tym hormonem u
kobiet, ktore nie sa w ciazy.czemu czasem jest go wiecej,czasem mniej.
Kiedys jak robilam bete wynik byl na przyklad "mniej niz 0.001"
dol na maxa.. crying
Obserwuj wątek
    • justy113 Re: beta hcg zrobiona ;( 28.09.06, 17:22
      nie wiem jak jest z tymi wartościami bety, ale wiem że im bardziej człowiek się
      stara tym mniej to wszystko wychodzi, łatwo jest mówic odpuśc sobie, wyluzuj
      się... wiem możesz byc wściekła że tak mówię, ale wiele dziewczyn zachodzi
      właśnie wtedy w ciążę jak odpuszcza, albo jak zaczyna formalności związane z
      adopcją. więc uszy do góry musi byc dobrze i jeszcze jedno jak tylko napisałam
      na forum :wszystkim nam się uda" od razu zaszłam w ciążę. pozdrawiam i życzę
      grubiutkiego brzuszka!!!
      • bahamadia Re: beta hcg zrobiona ;( 28.09.06, 17:28
        o to chodzi wlasnie,ze sie nie staralam,nie czekalam,wyluzowalam,odpuscilam
        calkowicie leczenie,ale jak @ zaczal sie tak bardzo spozniac (ostatni 15lipca)
        to powoli zaczelo mnie to denerwowac.. i dzis tez szlam z mysla,ze nic z tego,a
        jednak jak zobaczylam wynik to zrobilo mi sie po prostu smutno. czyzbym nie
        byla pelnowartosciowa kobieta?
        • tymonka30 Re: beta hcg zrobiona ;( 28.09.06, 19:19
          Twoja wartość nie zależy od bety. Rozumiem Twój ból ale wiem też, że nie ma się
          co nastawiać. Tyle razy się przejechałam, że nawet w tym cyklu niespecjalnie
          przeżywam monitoring...
    • annia.m Re: beta hcg zrobiona ;( 28.09.06, 21:42
      wiesz, ja wczoraj odebralam wyniki progesteronu i byl 0.59 w 22 dcsad co znaczy
      ze nie mialam ani owu ani tymbardziej nie jestem w ciazy.. tez zalamka. Teraz
      duphaston 2x1 na wywolanie @ i znowu clo zaczynajac od dawki 3x1. Boje sie ze
      odlece w kosmos po takiej konskiej dawcesad Przykro mi, ze u ciebie tez nic z
      tego. Ponawiam swoje pytanie bo napisalas ze jestes z koszalina. Ja lecze sie u
      Swierczynskiego a ty?
    • heidiklum Re: beta hcg zrobiona ;( 28.09.06, 22:06
      Tez mam dzis dola - zmuszam sie, zeby mrugac i oddychac...
      Ja mam wynik bety jutro, ale juz wiem, ze nic z tego.

Nie pomoge Tobie z beta, ale podtrzymuje Cie na duchu!
      • linda21 Re: beta hcg zrobiona ;( 29.09.06, 11:46
        Witam!Wkurzały mnie posty typu "wylujzu sie,nie mysl o tym,jedz na
        wakacje"...ale tylko do czasu.Po 1,5 roku powiedziałam dość.Miałam płodny sluz,
        temp odpowiednia a powiedziałam mezowi ze nie mam ochoty na seks i ze nie bede
        sie z nim kochała wtedy kiedy trzeba tylko kiedy mam na to ochote.Ze mam dośc
        zycia pod temperature,sluz i dni cyklu.Pomyslałam nie bedzie dziecka to trudno
        ale ja musze normalnie zyc.I wiecie co?Tego samego cyklu nie dostałam
        okresu.Test pozytywny nastepnego dnia Beta 444.Teraz jestem w 18tyg i we wtorek
        dowiem sie czy kopniaki mi zadaje synek czy coreczka.
        Takze cos jest w tym ze ciagłym mysleniem tworzymy sobie blokade psychiczna.
        Pozdrawiam i zycze szybkiego zaciazenia.
    • bahamadia Re: beta hcg zrobiona ;( 29.09.06, 13:48
      dzieki dziewczyny za slowa otuchy.. ja w koszalinie leczylam sie u wielu
      lekarzy, teraz akurat dr jarski..
      • bahamadia Re: beta hcg zrobiona ;( 29.09.06, 13:53
        tak poza tym dziwne te nasze organizmy,dzis zaczely mi sie objawy przedokresowe
        (zaczely mnie bolec piersi) nic z tego nie rozumiem. Jak juz zrobilam bete to
        ten cholerny @ chce przyjsc..
        • tymonka30 Re: beta hcg zrobiona ;( 29.09.06, 14:29
          To już niech przychodzi jak ma przyjść. Może ten cykl będzie Twój! smile
    • annia.m Re: beta hcg zrobiona ;( 29.09.06, 20:08
      ja w tym cyklu jakos od 18-21 dc mialam bole jak na @. i tak jakos nakrecilam
      sie po tym jak dr stwierdzil ze byc moze mialam owu ze to juz chyba musi byc
      ciaza! i tak liczylam ze jesli nie ciaza to moze chociaz owu w koncu byla. i
      nic.. zero. progesteron niski jak u kobiety w menopauzie. I mam juz tez dosc.
      Dobijaja mnie te tabl. 3*1 metformax,+clo+duphaston. Nie chce mi sie kochac
      wiec jaki w nich sens? bo tak czy siak wszystko podporzadkowane jest pod
      przytulanko w te dni. Okropne. sad
    • annia.m Re: beta hcg zrobiona ;( 29.09.06, 20:09
      a najgorsze bahamadia jest to ze w koszalinie tak naprawde nie ma do kogo sie
      udac! wszedzie sciema...
      • olivka1976 Re: beta hcg zrobiona ;( 29.09.06, 20:17
        cześć Koszalinianki!!! A ja nadal czekam na @... dzisiaj mam 35 dc i zero
        objawów.
        Jak tylko wrócę z urlopu, to chyba zacznę brać ten duphaston, bo szkoda czasu '-
        (
    • bahamadia Re: beta hcg zrobiona ;( 30.09.06, 17:18
      tak wlasnie dziewczyny,w koszalinie nie ma porzadnego ginekologa ja przeszla
      chyba juz wszystkich i szczerze z jarskiego tez rezygnuje (nie lubie sposobu w
      jaki traktuje pacjentki) az boje sie go o cos zapytac bo wiem ze mnie
      wysmieje,a w koncu nie jestem lekarzem i sie nie znam wiec chyba mam prawo
      pytac. a propos mojego samopoczucia,wczoraj myslalam ze z bolu umre,tak jajniki
      mnie bolaly..i nadal nic.zero @
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka