mojachwila 17.11.06, 16:08 kobiety bardzo prosze o odpowiedz czu ktoras z was miala transfer w trzeciej dobie??i z jakim rezultatem??to dla mnie wazne bo jutro mam 2 dzien od punkcji i nie wiem kiedy zabierac kruszynki??Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewcia8818 Re: transfer w 3 dobie???? 17.11.06, 16:37 Ja mialam transfer 2 komorek w 3 dniu po punkcji. Teraz jestem w 12 tyg. ciazy. Ja mialam jednak mala liczbe komorek pobrana (tylko 7) gdybym miala wiecej to by czekali do 5 dnia (etap blastocytu)- bo podobno lepiej wtedy przeprowadzac transfer, przede wszystkim lepiej widac, ktore komorki dadza wieksza szanse powodzenia (i.e. ktore sie lepiej rozwinely do tego 5 dnia). Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mojachwila Re: transfer w 3 dobie???? 17.11.06, 16:47 ewcia dzieki za odpowiedz,uspokoilas mnie.Czyli im pozniej tym wieksze szanse?? pewnie tak.Bardziej podzielone to bardziej silne.A moge wiedziec gdzie podchodzilas do iVF?? Odpowiedz Link Zgłoś
mila_do_nieba Re: transfer w 3 dobie???? 17.11.06, 18:13 im później tym większe szanse, że wybierze sie najlepiej rokujące zarodki do transferu. Czasem to co w 3 dobie wygląda "ładnie" lub "lepiej" nie zawsze okazuje sie w 5 dobie. Odpowiedz Link Zgłoś
agwoj Re: transfer w 3 dobie???? 17.11.06, 18:24 punkcję miałam w piątek a transfer w niedzielę, teraz jestem w 15 tc czego i Tobie życzę z całego serduch! Odpowiedz Link Zgłoś
pimaka Re: transfer w 3 dobie???? 17.11.06, 23:49 Ja miałam transfer w 3 dobie, aż cztery zarodki, naprawdę myślałam że się uda ale niestety w 9 dniu dostałam okres, ale nie martw się to naprawdę nie ma reguły, trzymam kciuki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś