elizka03 22.01.07, 09:20 do dziewczyn które przygotowuja sie do szczepionki u Prof Tchórzewskiego mój mąz nie moze byc dawca i mam sobie szukac innej osoby lecz po prostu nie mam takiej osoby moze jest wsród was ktos kto moze mi pomóc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekla12 Re: dawca do szczepionki 22.01.07, 09:30 Odpisałam na starym wątku - dawcy szuka się wśród aktualnych dawców. To najprostsze rozwiązanie, bo mają komplet aktualnych wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: dawca do szczepionki 22.01.07, 13:25 napiszcie o jaką szczepionkę chodzi? jakiego dawcy szukacie? Odpowiedz Link Zgłoś
elizka03 Re: dawca do szczepionki 22.01.07, 13:39 szukam pary które tak jak ja maja miec lub sa juz poddawane szczepionkami limfocytami partnera u Prof T.sa to osoby które maja komplet badań /krew/i mogą byc dawcami mój mąz niestety nie moze byc dawca wiec musze szukac osoby Odpowiedz Link Zgłoś
gg24 Re: dawca do szczepionki 22.01.07, 15:04 A klinika nie pomaga??? Mój mąż jest dawcą uniwersalnym i mam wrażenie, że raz, bez pytania o zgodę, pobrano od niego więcej krwi niż trzeba, dla innej osoby. Niestety teraz nie możemy pomóc, nie mamy ważnych badań serologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 może tu 22.01.07, 15:36 pomogą: nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13090&postdays=0&postorder=asc&&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
elizka03 Re: może tu 22.01.07, 16:01 prosiłam pania w laboratorium aby mi pomogła ale niestety powiedziała iz jesli druga osoba tez nie bedzie mogła byc dawca to wtedy dopiero poszuka dla mnie osoby. I co ma mam zrobic Odpowiedz Link Zgłoś