Dodaj do ulubionych

histeroskopia -prywatnie

19.03.07, 21:38
Witam
dziewczyny jak myslicie czy mozna zrobic histeroskopie bez skierowania w
szpitalu , mam skierowanie na laparo i chciałabym za jednym razem zrobic
obydwa te zabiegi.Moj gin uważa że histero nie jest potrzebna w moim przypadku
i nie chce dac skierowania na histero.
ja jednak chce zrobic to badanie .
jak myślicie czy w czasie laparo na ktora mam skierowanie moga mi zrobic histero
prywatnie .
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosif Re: histeroskopia -prywatnie 19.03.07, 21:41
      hej!!moja ginekolog tez nie chciala mi dac.powiedziala ze nie potrzebnie.ale
      bylo podejrzenie polipa, wiec sie uparlam i poszlam do prof.Spiewankiewicz.ona
      mi dala.
      • finka77 Re: histeroskopia -prywatnie 19.03.07, 21:54
        hej
        to super że profesor ci dała skierowanie ,ja tez myślałam żeby jechac do niej
        ale mam strasznie daleko .Może jeszcze pojde do kogos innego albo w koncu zrobie
        prywatnie ,ale troche szkoda kasy bo w sumie należy sie nam chociaz to za darmo.
        Pozdrawiam
        • gosif Re: histeroskopia -prywatnie 19.03.07, 21:57
          ja wole ta kase przeznaczyc na cos innego.przeciez pieniadze nam sie przydadza
          jeszcze w drodze do naszego celu.pozdrawiam
          • finka77 Re: histeroskopia -prywatnie 19.03.07, 22:01
            masz racje pieniądze przydadza sie pozniej ,będę walczyc o skierowanie .
            A kiedy sie wybierasz na histero masz termin .
            ja 17 kwietnia zapisałam sie kilka dni temu czyli czekam miesiąc.
            ja mam całą liste badan ale większosc to do laparo bo mam miec ja razem z histero.
            A masz jakies objawy i czy widac polipa na USG
            • gosif Re: histeroskopia -prywatnie 19.03.07, 22:05
              gdzie sie wybierasz na ten zabieg?
              dwa miesiace temu przy monitoringu w szpitalu wydawalo sie lekarzowi ze cos
              widzi.ale zgodnie z zaleceniami po miesiaczce to sprawdzilam i moja lekarka nic
              nie widziala.stwierdzila ze histeryzuje.nie dawalo mi to spokoju, bylam dzis u
              prof.Spiewankiewicz i ona tez cos widziala.
              napisz mi gdzie sie zapisalas na zabieg?i jakie trzeba badania?prosze
              • finka77 Re: histeroskopia -prywatnie 19.03.07, 22:12
                ja tez będe miała w warszawie ale na szaserow ,chciałam robic tam gdzie ty ale
                musiałabym przyjechac pewnie prywatnie pogadac z prof , a mam strasznuie daleko
                i zapisałam sie na szaserow ,maz tam pojdzie za tydzien to pokaże moje skierowanie .
                Ja mam długa liste badan ale to sa badania do laparo ,nie wiem jakie trzeba do
                histero mysle że napewno posiew.
                Może popytaj na bocianie
    • perelka110 Re: histeroskopia -prywatnie 20.03.07, 10:30
      Ja histeroskopię robiłam w szpitalu na Solcu, miałam tylko skierowanie, bez
      problemu, trzeba tylko było zapisać się na zabieg, bardzo krótko czekałam,
      świetni lekarze i pielęgniarki, mimo strachu bardzo miło wspominam zabieg i sam
      pobyt w szpitalusmile
      • gosif Re: histeroskopia -prywatnie 21.03.07, 18:29
        hej!!!napisz jakie badania robilas przed??ile to trwa??czy podaja jakis srodek
        przeciwbolowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka