Dodaj do ulubionych

pierwsza inseminacja - komu sie udało?

20.03.07, 08:12
Witam was wszystkie pragnące dzidzi tak samo jak ja. W sobotę i niedzielę
miałam inseminacje. I ciekawa jestem komu sie udało za pierwszym razem. Wyniki
moje i męża po krótkiej terapii są super. Tak bardzo marze o tym aby w
brzuszku pod swoim serduszkiem mieć cząstke siebie i męża. proszę piszcie może
nie będzie mi tak ciężko czekać dwa tygodnie aby sprawdzić czy zafasolkowałam.
Obserwuj wątek
    • angiebe Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 20.03.07, 08:39
      Polecam watek :
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=57899243
    • elza303 1-sza inseminacja 20.03.07, 08:39
      Witaj.Ja miałam inseminację w czwartek i sobotę,nasze wyniki tez super.Ja mam
      wrogi śluz.Powodzenia.
    • alix1 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 20.03.07, 09:51
      A gdzie robiłaś inseminację?
      • amryta78 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 20.03.07, 12:33
        Inseminacje robiłam prywatnie w gabinecie dr Derwicha, a pobór nasienia i
        przygotowanie w laboratorium tez w Poznaniu - na tą wizytę umówił mnie doktorek.
    • karolcia72 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 20.03.07, 13:17
      Mi się udała pierwsza inseminacja. Przychodnia NOVUM doktor Zygler-Przysucha.
      Gorąco polecam!!!!!!!!
      • alix1 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 20.03.07, 13:43
        To gratuluję smile Powiedz więcej: czy byłaś stymulowana, ile pęcherzyków, jak
        nasienie.........
        • izulek1 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 20.03.07, 14:17
          Amryta 78 powiedz mi prosze ile kosztuje prywatnie insemincja u dr.
          Derwicha,prosze podaj mi również namiary do tego ginekologa- będę bardzo
          wdzięczna. Napisz na meila izasko22@poczta.onet.pl.Dziekuję
          • amryta78 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 20.03.07, 20:17
            do izulek1.
            Niestaty ale cos nie mogę wysłać ci poczty więc zostawiam tutaj namiary:

dr. Derwich Krzysztof
            gabinet prywatny: Poznań, os. Na Murawie 13/3;
            rejetracja telefonicznie : 0602646934 pon. - pt 20.00 - 21.00
            Za inseminacje zapłaciłam 200 zł, a mój mżą musiał mieć przygotowane nasienie i
            to był kosz 65 zł
            • izulek1 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 20.03.07, 22:19
              Dziękuję amryta78winkcena bardzo niska w porównaniu do prywatnej kliniki. Ja
              miałam inseminację 15 marca na polnej, jeśli dostane @ to chyba zdecyduję się
              na nastepne podejście u derwicha w gabinecie. A powiedz mi proszę jak
              inseminacja jest w prywatnym gabinecie, to gdzie jest przgotowywane nasienie?
              • amryta78 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 21.03.07, 10:18
                Nasienie przygotowywane jest także w Poznaniu, sam doktorek umawia cię do pani
                Grażyny Taszarek- to jest jego laborantka na konkretna godzinę. Laboratorium
                znajduje się na Placu Kolegiackim. po oddaniu nasienia należy czekać ok 40 minut
                i potem "rura" do lekarza na inseminacje, Ja podczas jednego cyklu miałam dwie
                inseminacje.
                • izulek1 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 21.03.07, 11:17
                  To już prawie wszystko wiemwink, skoro Doktor podaje nasienie 2 razy, to 400 zł
                  płaciłaś za samo podanie tak? Amaryta78 możesz mi podać swój numer GG jeśli
                  masz, bardzo chciałabym mieć z Tobą kontakt nie koniecznie na forum ogólnym wink
                  • amryta78 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 21.03.07, 14:43
                    Dokładnie za dwie inseminacje zapłaciłam 400 zł + dwie opłaty za przygotowanie
                    nasienia mój nr GG 3265842
    • kremenaj Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 28.03.07, 08:09
      czesc,
      pisze na forum pierwszy raz, choc czytalam was bardzo czesto. W lozeczku spia
      wlasnie miesieczne blizniaczki, pierwsza inseminacja na cyklu stymulowanym z
      czterema pecherzykami i od razu podwojne szczescie. Staralismy sie z mezem ok 2
      lat. Ogolnie wszystko bylo z nami w pozadku, u mnie sprawdzilismy wszystko
      oprocz sluzu, maz mial duzo plemnikow, ilosc ruchliwych na granicy normy a
      efektow nie bylo.
      Przesylamy fluidki
      • aniaresz Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 30.03.07, 10:45
        Kremenaj! Strasznie się cieszę że wam się udało. Ja podchodzę jutro do 1 iui i też mam 2 pęcherzyki dominujące to może będę miała takie podwójne szczęście jak ty!!!!!!!! Gdzie robiliście iui? I czym byłaś stymulowana?
        • kremenaj Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 03.04.07, 11:15
          IUI robilismy za granica, gdzie tez mieszkamy w tym momencie. Nie pamietam czym
          bylam stymulowana, nie clostybegytem, lecz czyms innym. Ja nie mialam problemow
          z owulacja, lekarz po prostu powiedzial, ze jak bedzie wiecej pecherzykow to
          wieksza szansa na dzidziusia. Po robilam sobie zastrzyki z pregnylu dwa razy.
          Przez ten pregnyl nie bylam do konca pewna rezultatow testu sikanego.
          Zycze szczescia i daj znac jak wyniki.
    • wkozi Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 29.03.07, 16:16
      Nam się udało za pierwszym razem. Mąż miał fatalne wyniki i lekarz nie dawał
      dużych nadziei, a jednak... Krzyś ma już 5 miesięcy. Staraliśmy się półtora
      roku. Sama nie mogłam w to uwierzyć.
      • kinga38 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 29.03.07, 18:41
        Ja robiłam 2IUI,niestety nieudane.Moje wyniki są ok,męża też,a jednak nie
        wyszło...Ale za was trzymam kciuki.

---------------------
        37cykl starań...
        • izulek1 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 01.04.07, 18:17
          witam serdecznie ja jestem po pierwszej IUI, byłam pewna że się nie udało ale
          dziś zrobiłam test i są 2 dwie kreseczki!!! Do tej chwili nie mogę w to
          uwierzyć!
          • aniaresz Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 03.04.07, 10:03
            izulek1. Serdecznie gratuluje. A gdzie fluidki?????????? Przesyłaj. U mnie po iui ale jeszcze tydzień i idę na betę. Straszne jest czekanie. A czemu już myślałaś że się nie udało. I jakie miałaś objawy po iui. Mnie pobolewa podbrzusze. Czy to dobry znak? Dużo zdrówka!!!!!!!!!!!
    • canelle Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 30.03.07, 08:34
      cześć,
      mi sie udała drugasmile, za 10 dni mam termin porodu!
      Po pierwszej strasznie płakałam, chociaz przecież było wiadomo, że może się nie
      udać.
      Trzymam za Ciebie kciuki, ale pamiętaj, jak nie teraz, to innym razem
    • agzeta Re: mnie się udało 03.04.07, 21:25
      Też sobota/niedziela, ale pół roku temu.
      Życzę Ci, aby te dni przyniosły Ci szczęśćie.
      • izulek1 Aniaresz;-) 04.04.07, 09:40
        Przesyłam ciążowe
        fluidki********************************************************************Byłam
        przekonan że się nie udało bo nie miałam objawów ciąży, wszystko było tak jak
        w zwykłym cyklu. Po inseminacji też bolał mnie troszkę brzuch, ale teraz myślę
        żew zaraz po inseminacji brzuch bolał mnie bo pękał pęcherzyk, a około tygodnia
        później bo zagnieżdzało się jajeczkowink Trzymam kciuki!!!!!!!!!1
    • anex26 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 04.04.07, 12:54
      Inseminacja bydła - to jeden z bardziej obrzydliwych przedmiotów na Akademiii
      Rolniczej (są z tego laboratoria). Na zajęciach tzw. laboratoryjnych u mojego
      kumpla który studiował na A.R - wykładowca przeprowadał inseminacje róznych
      zwierząt hodowlanych. I UDAWAŁO się!.
      • beci83 Re: pierwsza inseminacja - komu sie udało? 11.04.07, 19:15
        Mi się nie udało.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka