mbw78 21.04.07, 14:57 Czy jest tu ktoś, komu udało się ICSI lub IMSI w Provicie? Za którym razem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prognoza3 Re: Provita ICSI/IMSI 21.04.07, 19:35 witaj, w lutym po raz pierwszy podeszliśmy do IMSI, a teraz noszę pod serduchem dwa maluchy ) rewelacyjni specjaliści polecam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: Provita ICSI/IMSI 21.04.07, 22:06 Gratuluję i ciesze się Waszym szczęściem! Wierzę, że i ja kiedyś będę się cieszyć... Planujemy IMSI na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: Provita ICSI/IMSI 21.04.07, 22:27 A mogłabyś mi jeszcze napisać jak długo trwały przygotowania do zabiegu, ile wyniósł cały koszt łącznie z lekami, i wogóle wszystko o czym powinnam wiedzieć? U mnie teoretycznie problem leży po stronie męża (ponad 90% patologicznej budowy plemników) , ja mam cykle bardzo regularne, jajeczkowanie niemalże co do dnia jednak mam też bardzo skąpe miesiączki przed którymi pojawia się 2,3 dni wcześniej plamienie. Jestem po 6 próbach UIU, również nasieniem dawcy. Teraz podjęliśmy decyzję o IMSI. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Provita ICSI/IMSI 23.04.07, 15:17 A kogo polecacie, bo ja tez sie zastanawiam, no i tak dla sprostowania, piszecie o provicie w Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: Provita ICSI/IMSI 23.04.07, 18:50 Ja leczę się u dr Tomanka w Provicie w Katowicach, ul. Żelazna (prawie naprzeciwko CH SILESIA). Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Provita ICSI/IMSI 23.04.07, 18:20 Polecam wątek www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=44673&start=0 Prognoza gratulacje ******** 67 cykl starań VI/'06 ICSI - c. bioch., XII/'06 -IMSI, III/'07 IMSI - do transferu nie doszło, brak komórek (( Odpowiedz Link Zgłoś