Dodaj do ulubionych

Clo a krwawienie

23.04.07, 14:16
dziewczyny w piątek dostałam @ od niedzieli biorę Clo. Licząc dzisiaj jest
4dc a leje się ze mnie jak by ktoś kran odkręcił (w 2 i 3 dc krwawienie było
normalne). W zasadzie dzisiaj to już powinna być końcówka @ a ja mam krwotok.
Czy któraś miała podobne przeboje, nie wiem czy Clo może mieć z tym jakiś
związek?
Obserwuj wątek
    • tymonka30 Re: Clo a krwawienie 23.04.07, 20:19
      I co uspokoiło się trochę?
      • miss30 Re: Clo a krwawienie 24.04.07, 07:31
        Uspokoiło się wieczorem, zobaczymy co będzie dzisiaj. Tak sobie myślę, czy może
        mieć na to wpływ piwko (tzn. 3), które wypiłam w sobotę? Tylko ciekawe bo w
        niedzielę nic już nie piłam i wczoraj też nie a ten krwotok był wczoraj. No nic
        mam nadzieję, że dzisiaj się to nie powtórzy.
        • tymonka30 Re: Clo a krwawienie 24.04.07, 07:51
          Cholera wie smile Najważniejsze, że się uspokoiło.
    • edytka45 Re: Clo a krwawienie 24.04.07, 09:34
      Czesc Miss!! A jak załatwiłaś sobie z tym monitoringiem?
      • miss30 Re: Clo a krwawienie 24.04.07, 09:41
        Idę do niego w czwartek, bo niestety nie przyjmuje w długi weekend majowy.
        Zobaczę, czy chociaż coś do tej pory urosło (będzie 7 dc). A potem dopiero po
        tygodniu - w zasadzie już będzie po wszystkim, ale przynajmniej sprawdzi, czy
        pękło (o ile coś wyrośnie). Postanowiłam brać 2 tabl dziennie, tak jak mi
        przepisał. Myślę, że miał do tego uzasadnienie, nie chcę tracić kolejnych
        miesięcy. Bez hormonów moje pęcherzyki nie rosną, więc na co mam czekać.
        A co u Ciebie, jak Twoja 1 próba z Clo, masz dla nas dobre wieści? Czy
        wchłonęły się te 2 niepęknięte torbielki?
        • edytka45 Re: Clo a krwawienie 24.04.07, 09:55
          No wiec @ dostałam w niedziele ;-(( Torbielki nie mam pojęcia czy się wchłonęły
          czy nie bo to dopiero można stwierdzic po tej @. Ja miałam przyjść do lekarza
          od razu po @ ale okazało się że wyjechał i będzie dopiero po tym długim
          weekendzie. I teraz dylemat co robić.Boję się,że ten cykl stracę, bo jak się
          okaże,że te torbielki są to następny cykl znowu do d... bo trzeba je leczyć.
          Jejku szlag mnie bierze na ten czas!!Wszystko trwa i trwa! Nie wiem czy szukać
          innego lekarza żeby mi tylko to USG zrobił. Mój lekarz powiedział,że teraz
          czyli w tym cyklu przez te torbielki będziemy obserwować mój naturalny cykl i
          jak dobrze pójdzie podamy w odp. momencie Pregnyl ale to wszystko miało się
          okazać po tej @. I co ja mam robić?
          • miss30 Re: Clo a krwawienie 24.04.07, 10:08
            A może uda Ci się iść do swojego lekarza jeszcze w tym tygodniu, przecież usg
            może zrobić, nawet jak masz jeszcze @. A jak nie to spróbuj znaleźć kogoś
            innego. Faktycznie szkoda tego cyklu (rozumiem to, bo mam to samo, cały czas
            pod górkę, jak nie urok to sra....).
            • edytka45 Re: Clo a krwawienie 24.04.07, 10:20
              No nie ma go od tego tygodnia ;-( więc nie mam do kogo iść. A szukanie nowego i
              tlumaczenie o co chodzi .... poza tym tego mojego obecnego znalazlam po wielu
              nieudanych próbach u innych i jestem zadowolona w końcu!A druga rzecz Ty
              myślisz że tak łatwo znaleźć kogoś kto cię przyjmie w ciągu tygodnia! Zapisy za
              ok miesiąc!! I nikt Cię nie rozumie! Lekarze nie widzą problemu czy miesiąc w
              jedną stronę czy w drugą!Nie cierpię służby zdrowia w tym kraju!! A ja płacę
              przecież i nie chodzę na NFZ a i tak znaleźć nikogo kurna nie idzie!!!!
              • miss30 Re: Clo a krwawienie 24.04.07, 10:30
                Edytka spokojnie, nie denerwuj się, szkoda ostrzyć zęby, bo nic nam z tego nie
                przyjdzie. Ja mam też dosyć dżinów biegam do nich od roku i guzik mi pomogli,
                zmieniam ich jak rękawiczki (chodzę też tylko prywatnie). Jak Ci pisałam z
                mojego ostatniego byłam bardzo zadowolona, rozmawiał ze mną ok. 30min a okazało
                się, że olał mnie w kwestii monitoringu. Postanowiłam przy nim zostać, bo mówił
                konkretnie, ma plan działania a o to mi chodziło. Zobaczymy co będzie dalej.
                Ale powiem Ci co mi powiedział, że mam brać Clo 2 x dziennie w pierwszych dwóch
                miesiącach a w 3 mam nic nie brać, bo jak to stwierdził leki działają potem
                jeszcze przez miesiąc. Więc moja kochana miejmy nadzieję, że Clo będzie
                działało u Ciebie jeszcze w tym cyklu.
                • edytka45 Re: Clo a krwawienie 24.04.07, 10:37
                  No wiem, że działają dlatego w tym cyklu mam nic nie brać, tylko bedziemy
                  obserwować i podamy PREGNYL, bo mi pęcherzyki same nie pękają ;-(Ale jak on
                  wroci to będzie już druga faza cyklu ;-(((((((((((((((((( Mi chodzi tylko żeby
                  podać w odpowiednim momencie ten Pregnyl!!!
                  • miss30 Re: Clo a krwawienie 24.04.07, 12:01
                    To faktycznie szkoda tego momentu. Trzymam kciuki żeby same pękły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka