Gość: gdańszczanka IP: *.ggb.pg.gda.pl 22.05.03, 08:40 cześć mam ogromną prośbę. Wybieram się z mężem do Novum do Warszawy i w związku z tym poszukuję w miarę taniego noclegu na jedną noc. Czy możecie polecić mi jakieś adresy? Gdzie się zatrzymywałyście??? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: nocleg w Warszawie IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 19:58 Ja podciągam wątek i dorzucam od siebie pytanie-- --czy przy Novum znajduje się jakiś hotel ?? Jeśli tak to jakie są mniej więcej ceny ?? dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryta Re: nocleg w Warszawie IP: 62.233.169.* 22.05.03, 20:06 witaj, powiedz, czy z nasz gdanska Invikta masz jakies zle doswiadczenia?? dlaczego jedziesz az do Warszawy?? pozdr fryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdańszczanka Re: nocleg w Warszawie IP: *.ggb.pg.gda.pl 23.05.03, 09:27 witaj Znam Invicte tylko tyle co przeczytałam w postach na tym forum oraz opowiadań innych dziewczyn. Nie leczyłam się tam więc nie mam zdania na temat ich profesjonalizmu. Jadę do Novum z bardzo prostego powodu, straciłam już dużo czasu i pieniędzy na „świetnych” lekarzy, nie chcę znów być „jedną z wielu”. Po ostatnim numerze z moim lekarzem kiedy to umawiajac sie na kolejną inseminacje on dwa dni wczesniej ze stoickim spokojem oznajmil ze po prostu wyjezdza ręce mi opadły. Kolejny miesiąc w plecy i to w taki sposób (( Dlatego też mam nadzieję że właśnie w Novum spotkam lekarzy, którzy nam pomogą bo są specjalistami a poza tym to oni będą dla nas a nie my dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: nocleg w Warszawie 23.05.03, 14:40 no nie wiem... ja zaczelam leczyc sie w Invikcie, tez juz mialam doczynienia z wieloma "swietnymi" lekarzami, ale w Invikcie mi sie podoba! zycze Wam powodzenia!! mam nadzieje, ze tym razem bedziecie zadowoleni!! pozdr piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś