Gość: aw100 IP: 213.199.128.* 27.05.03, 14:56 Poczytajcie: polityka.onet.pl/162,1120468,1,0,2402-2003-21,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariola Re: artykuł z Polityki IP: 217.153.14.* 28.05.03, 09:50 Fajnie, ze coraz częściej poruszany jest ten temat. Tym bardziej, że zbliża się Dzień Niepłodności. Szkoda tylko, ze artukuł jest trochę płytki i mógłby byc bardziej szerze potraktowany. No cóż ale mnie to akurat dotyczy i wiadomo dlacego tak bardzo bym chciała by o tym mówiono i nasz Rząd znalazł pieniądze na refundację kosztów leczenia tak jak to robią nasi sąsiedzi należący do UE i Ci którzy do niej chcą przystąpić. Dlaczego POLSKA jest zawsze we wszystkim na szarym końcu i to U NAS zawsze na nic nie ma pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw100 Re: artykuł z Polityki IP: 213.199.128.* 28.05.03, 13:49 ja tez uwazam ze zbyt plytko potraktowali temat. ale mozemy to tak odczuwac bo nas to bezposrednio dotyczy. osoby ktore nigdy nie zetknely sie z problemem nieplodnosci lepiej przyjma taki tekst niz gleboki, medyczny etc. jedno jest pewne- im wiewcej sie bedzie o tym pisac mowic tym lepiej dla nas. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzia222 Re: artykuł z Polityki 29.05.03, 09:36 Ja z kolei odniosłam wrażenie, że był to artykuł sponsorowany przez Novum. Utwierdziłam sie w tym odczuciu, kiedy pod tekstem zobaczyłam reklamę tej kliniki. Dla mnie to mocno nieetyczne zachowanie. A artykuł rzeczywiście płytki. Nie rozumiem, czemu wszyscy dziennikarze przy temacie niepłodności piszą i mówia tylko o technikach sztucznego zapłodnienia, przecież to tylko wierzchołek tej wielkiej góry jaką jest niepłodność. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: artykuł z Polityki 29.05.03, 10:45 madzia222 napisała: > A artykuł rzeczywiście płytki. Nie rozumiem, czemu wszyscy dziennikarze przy > temacie niepłodności piszą i mówia tylko o technikach sztucznego zapłodnienia, > przecież to tylko wierzchołek tej wielkiej góry jaką jest niepłodność. Mnie tez to drazni - tak samo bylo w tym programie na TVP2 - tez tylko o invitro i icsi. A co z innymi metodami, dlaczego nikt nigdy nie napisze, jaka droge trzeba przejsc, zanim sie trafi na zabieg??? Odpowiedz Link Zgłoś