Dodaj do ulubionych

artykuł z Polityki

IP: 213.199.128.* 27.05.03, 14:56
Poczytajcie:
polityka.onet.pl/162,1120468,1,0,2402-2003-21,artykul.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariola Re: artykuł z Polityki IP: 217.153.14.* 28.05.03, 09:50
      Fajnie, ze coraz częściej poruszany jest ten temat. Tym bardziej, że zbliża się
      Dzień Niepłodności. Szkoda tylko, ze artukuł jest trochę płytki i mógłby byc
      bardziej szerze potraktowany. No cóż ale mnie to akurat dotyczy i wiadomo
      dlacego tak bardzo bym chciała by o tym mówiono i nasz Rząd znalazł pieniądze
      na refundację kosztów leczenia tak jak to robią nasi sąsiedzi należący do UE i
      Ci którzy do niej chcą przystąpić. Dlaczego POLSKA jest zawsze we wszystkim na
      szarym końcu i to U NAS zawsze na nic nie ma pieniędzy.
      • Gość: aw100 Re: artykuł z Polityki IP: 213.199.128.* 28.05.03, 13:49
        ja tez uwazam ze zbyt plytko potraktowali temat. ale mozemy to tak odczuwac bo
        nas to bezposrednio dotyczy. osoby ktore nigdy nie zetknely sie z problemem
        nieplodnosci lepiej przyjma taki tekst niz gleboki, medyczny etc. jedno jest
        pewne- im wiewcej sie bedzie o tym pisac mowic tym lepiej dla nas.
        pozdrawiam
    • madzia222 Re: artykuł z Polityki 29.05.03, 09:36
      Ja z kolei odniosłam wrażenie, że był to artykuł sponsorowany przez Novum.
      Utwierdziłam sie w tym odczuciu, kiedy pod tekstem zobaczyłam reklamę tej
      kliniki. Dla mnie to mocno nieetyczne zachowanie.
      A artykuł rzeczywiście płytki. Nie rozumiem, czemu wszyscy dziennikarze przy
      temacie niepłodności piszą i mówia tylko o technikach sztucznego zapłodnienia,
      przecież to tylko wierzchołek tej wielkiej góry jaką jest niepłodność.
      Pozdrawiam
      • agul1 Re: artykuł z Polityki 29.05.03, 10:45
        madzia222 napisała:
        > A artykuł rzeczywiście płytki. Nie rozumiem, czemu wszyscy dziennikarze przy
        > temacie niepłodności piszą i mówia tylko o technikach sztucznego
        zapłodnienia,
        > przecież to tylko wierzchołek tej wielkiej góry jaką jest niepłodność.

Mnie tez to drazni - tak samo bylo w tym programie na TVP2 - tez tylko o
        invitro i icsi. A co z innymi metodami, dlaczego nikt nigdy nie napisze, jaka
        droge trzeba przejsc, zanim sie trafi na zabieg???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka