miss30 04.06.07, 07:56 Czy HSG w Salve w Łodzi robią na NFZ, czy prywatnie, tzn. czy jak pójdę do dr S. i dostanę skierowanie, to będę miała wykonane badanie na NFZ? Kto robi to badanie, czy sam dr, czy ktoś inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss30 Re: HSG w Salve w Łodzi 04.06.07, 14:38 Dziewczyny żadna z Was nie leczy się w Salve? Dr S przed każdą stymulacją pierwsze co robi to daje skierowanie na HSG? Może gdzieś indziej można zrobić to badanie i to na NFZ? Co muszę mieć w takim przypadku, skierowanie od lekarza, do którego chodzę prywatnie wystarczy żeby mieć badanie na NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
edytka45 Re: HSG w Salve w Łodzi 04.06.07, 15:01 Miss nie szalej z badaniami - bo ja tez zaczne i dym Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: HSG w Salve w Łodzi 04.06.07, 15:04 Oj Edytka nie za bardzo mam nadzieję. Muszę coś zrobić więcej, podiagnozować się trochę. Mój brak owu został wskrzeszony przez Clo, 2 próby i nic (myślę, że ta 2 też się nie powiodła), teraz tylko szukać innej przyczyny. Tylko tak jakoś z kasą u mnie krucho, chociaż na HSG chciałabym zaoszczędzić, M. musi wykonać badania i to nas będzie kosztować. Poza tym chyba wrócę na leczenie do Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka45 Re: HSG w Salve w Łodzi 04.06.07, 15:20 A tam wyszło zobaczysz! Nie schizuj z badaniami bo zgłupiejemy do reszty od tego myślenia! Dlaczego od razu zakladasz najgorsze? Poczekaj jeszcze a uda sie! Wiem to. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka45 Re: HSG w Salve w Łodzi 04.06.07, 15:27 A co do Twojego pytania - jezeli dostaniesz od swojego gin skierowanie na ten zabieg to dlaczego masz płacic? U nas na NFZ to robia. Odpowiedz Link Zgłoś