katarzyna.br 04.06.07, 14:37 przesunęła się specjalnie - dostałam 4 dni wcześniej (25 dnia).Dlaczego właśnie dzisiaj?Ironia losu. Nawet urodziny mam zjechane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss30 Re: @ w dniu urodzin 04.06.07, 14:46 Te parszywe małpy zawsze wiedzą, jak człowiekowi życie "umilić". Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: @ w dniu urodzin 04.06.07, 14:55 Tak wiedzą kiedy, tylko dzisiaj tak jakoś bardziej to boli.Chciałabym żeby było mi wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna833 Re: @ w dniu urodzin 04.06.07, 15:30 Kasiu , przede wszystkim wszystkiego najlepszego. Obie dobrze wiemy czego Tobie życzę. A ja niedawno myślałam, że tylko ja mam takiego pecha i @ robi mi niespodzianki w urodziny.Wtedy czekałam na efekt pierwszej IUI i wmawiałam sobie , że musi się udac i co i dupa. W zamian za to po wizycie u lekarza dostałam kolejny prezent urodzinowy , skierowanie na laparoskopie.Naszczeście juz po sprawie.Dziś mój 5dc i w piątek ide sprawdzic czy laparo pomogla, czy owulka wystąpi i czy bede mogła podejść do IUI w czerwcu. Jeszcze raz wszystkiego naj naj i w końcu braku @ przez kolejne 9 miesięcy. Pozdrawiam buzka Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: @ w dniu urodzin 04.06.07, 15:34 Ja zawsze tak mam, we wszystkie rocznice, urodziny albo imieniny, moje lub m. ostatnio w wigilie, i w dzien matki to taki najnowszy nius Nie przejmuj sie, czym bardziej przezywasz tym bardziej cie to boli, machnij na nia reka i idz dalej do celu Nie teraz to nastepnym razem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio6 Re: @ w dniu urodzin 04.06.07, 16:06 ja rowniez zycze ci wszystkiego najlepszego,oraz spelnienia marzen,a przede wszystkim zebys w najbliszym czasie nie miala @ przez kolejne przynajmniej 9miesiecy.powodzenia sto lat sto lat........ Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: Dziewczyny kochane, dziękuje 05.06.07, 07:24 za wspaniałe zyczenia. Popłakałam się Ładnie napisałyście Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: @ w dniu urodzin 05.06.07, 08:04 Niefortunny prezent - a co powiesz na abrazję w urodziny? Już zapomniałam ale bolało podwójnie przez ten fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: tymonka30 05.06.07, 09:52 przykro mi, że to właśnie w urodziny. W porównaniu z twoją traumą moja @ to zwykła niedogodność. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: tymonka30 05.06.07, 13:53 Zawsze może być gorzej ..... Wszystkiego NAJJJJJJJ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: tymonka, julia 05.06.07, 14:11 dziękuje za życzenia Julia - a co tam u Ciebie - odpoczywasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: @ w dniu urodzin 05.06.07, 14:18 Kasiu spełnienia marzeń, dużo sił i wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Katarzynko 05.06.07, 17:55 kochanie, odpoczywam. Bardzo się myślami od starań oddaliłam. Wprawdzie w poniedziałek mam wizytę u prof. Radwana, ale pewnie usłyszę, że musze jajowód usunąć, bo mam wodniaka, a ja nie zamierzam, przynajmniej na razie. Założyłam sobie minimum rok odpoczynku po tym nieudanym ICSI. Kochanie, chwilkę mnie nie ma, a Ty mi już w doły wpadasz? Walczymy dalej (ja z małą przerwą). Nie poddajemy się. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: Katarzynko 05.06.07, 20:27 Dobrze Julia, że odpoczywasz, na pewno jest Ci to bardzo potrzebne. Trzeba o tym wszytskim choć na chwilę przestać myśleć, bo można sfiksować. A ten jajowód trzeba usuwać, nie można jakoś farmakologicznie pozbyć się tego wodniaka? A ja wpadam w dołki, raz na jakiś czas, jak każda z nas. Miałam mieć hsg w połowie maja ale odwołałam. Zrobię w lipcu, wiem że muszę bo może tu też leży problem. Powalczę, powalczę na pewno, tylko teraz czuję się jakaś taka zmęczona. Julia odezwij się czasem, tak miło z tobą pogadać... Odpowiedz Link Zgłoś