21.06.07, 19:50
Właśnie wczoraj zaczęłam pierwszy krok przed planowanym na lipiec IMSI,
zaczęłam brać anty a we wtorek jadę do kliniki na USG i po leki... Oby ze
skutkiem bo już brak mi sił.
Obserwuj wątek
    • amoremio6 Re: Start! 21.06.07, 19:58
      zycze powodzenia i wytrwania.powodzenia
      • jurkitek Re: Start! 21.06.07, 20:10
        witam, na pewno będzie wszystko ok, powodzenia i pozdrowienia
        • misiama Re: Start! 21.06.07, 20:34
          dołącz do nas - wątek ivf czerwiec, lipiec - im nas wiecej, tym lepiej i razniejsmile
    • gosia1705 Re: Start! 21.06.07, 21:20
      Witaj mbw
      Tak ja tez czasami nie mam juz siły sad Tylko wiara i nadziaja w to że nadejdzie
      czas kiedy będe mogła przytulic dzidzę w ramionach daje mi to wszystko
      przetrwac. Musimy byc silne i walczyc do końca. Kazda wiadomoś o kolejnej ciązy
      napawa mnie optymizmem że i mi się w końcu uda. Ja jutro mam punkcję. Strach
      miesza się z nadzieją. Głowa do góry. Pozdrawiam i czekam na dalsze wiesci
    • dobdob0106 Re: Start! 22.06.07, 07:30
      Powodzenia i jeszcze raz powodzenia.
      • jola733 mbw78 22.06.07, 08:44
        napisałam do Ciebie na gazetowy smile
        • mbw78 Re: mbw78 22.06.07, 21:02
          Nic nie mam... Pisz na blachut@poczta.pf.pl albo gg nr 6538225
          • misia322 Re: mbw78 24.06.07, 02:21
            witaj wiesz ja tez wielokrotnie nie mam juz siły walczyc ale to są tylko złe
            momenty ....ale po jakims czasie zbieram sie i znów staje na starcie...mbw78 nie
            poddawaj sie choc wiem ze to nie jest proste wiem cos o tym..jest wiele takich
            chwil kiedy płacze w kąciku nawet mąz o tym nie wie..ale to mija ... musi
            minac bo zycie toczy sie dalej tylko ze- samotnie jestesmy tylko ja i mąz...bez
            dzidziusia....wiessz moze to głupie ale ja cały czas mam takie wrazenie ze mi
            sie w koncu uda i bede miała blizniaki albo trojaczkismile))) ( mam mrozaczki 2
            szt+ 3 szt)i szykuje sie na kriotransfer w sierpniu ..i tak sobie poukładałam w
            głowie ze musi sie udac .. nie dopuszczam innych mysli do siebie...(gorzej jak
            sie nie uda - chyba zwariuje)mbw wiem ze jestes załamana i zmeczona zyciem ale
            nie poddawaj sie prosze cie...mało sie tutaj udzielam ale twoje wpisy są bardzo
            pesymistyczne sad((kochana wyjedz gdzies odpocznij i potem bierz cie ostro do
            pracy i zycze ci duzo nadzieji ( choc jest to trudne - wiem)papapa trzymaj sie
            !!!!!!!
    • tymonka30 Re: Start! 22.06.07, 09:23
      Konkretne działanie, trzymam kciuki!
    • marta2287 Re: Start! 22.06.07, 09:35
      Gratuluje decyzji i życzę powodzenia, ja zaczynam w sierpniu.
      Buziaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka