ja1998 14.08.07, 11:09 Witam mój partner ma słabe wyniki nasienia, większość plemników nieruchliwa dostał od lekarza Proviron czy może brać również Salfazin? czy te leki mogą być brane razem? dziękuję za pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
assencja1 Re: na poprawe nasienia 16.08.07, 08:06 my mamy ten sam zestaw. myślę ze to sie nie wyklucza, salfazin to witaminy po prostu...jeśli stosuje się wg ulotki (jedna dziennie) to powinno byc ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ja1998 Re: na poprawe nasienia 16.08.07, 08:48 hej dzieki za odpowiedź mam nadzieję, że to pomoże pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia19791 Re: na poprawe nasienia 16.08.07, 09:41 mój mąz brał salfazin i pomogło po 3 miesiącach zaszłam w ciąże)) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
antonka1 Re: na poprawe nasienia 17.08.07, 12:05 polecam jeszcze mace w kapsułkach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawlakjo Re: na poprawe nasienia 17.08.07, 17:55 ja1998 napisała: > Witam > mój partner ma słabe wyniki nasienia, większość plemników nieruchliwa > dostał od lekarza Proviron > czy może brać również Salfazin? czy te leki mogą być brane razem? > dziękuję za pomoc > pozdrawiam Pomoże, pomoże.Mojemu mężowi po 3m-sięcznej kuracji PROVIRONEM własnie i dodatkowo jeszcze witaminami ANTIOXIDANT ilość nasienia wzrosła z 5.800.000/1ml do 43.200.000/1ml, a ruchliwość A z 9% do 29%.Także zestaw masz ok i głowa do góry!! Odpowiedz Link Zgłoś
1polo Re: na poprawe nasienia 17.08.07, 23:24 A mój mąż dostał na poprawe ruchliwości zestaw Androvit i Polfilin, Czy korzystaliście z tych dwóch specyfików? czy może do tego warto dokupic ten Salviasin o którym piszecie , bo chyba jest to bez recepty? Odpowiedz Link Zgłoś
1polo Re: na poprawe nasienia 17.08.07, 23:28 A dodam jeszcze że już nie wiem czy wierzyć wogóle w te rózne zestawy bo kiedys pewien profesor urolog który operował mojemu mężowi żylaki powrózka powiedział, że te preparaty moga działąc jak piłeczka tzn. ruchliwośc się bedzie wachac raz lepiej raz gorzej a że one docelowo niezbyt pomagają? I w przypadku mojego męz atak było, jak brał kiedys Polfilin to mu się wyniki wahałay np. ruch A od 5% do 10% Juz nie wiem sama co o tym sądzić? Ale z drugirj strony jak piszecie że pomogły nawet do 29% z 9% to chyba warto spróbowac Odpowiedz Link Zgłoś
pawlakjo Re: na poprawe nasienia 18.08.07, 09:16 1polo napisała: > A dodam jeszcze że już nie wiem czy wierzyć wogóle w te rózne > zestawy bo kiedys pewien profesor urolog który operował mojemu > mężowi żylaki powrózka powiedział, że te preparaty moga działąc jak > piłeczka tzn. ruchliwośc się bedzie wachac raz lepiej raz gorzej a > że one docelowo niezbyt pomagają? > I w przypadku mojego męz atak było, jak brał kiedys Polfilin to mu > się wyniki wahałay np. ruch A od 5% do 10% > Juz nie wiem sama co o tym sądzić? > Ale z drugirj strony jak piszecie że pomogły nawet do 29% z 9% to > chyba warto spróbowac Jeśli chodzi o POLFILIN to mojemu mężowi nie pomógł w pierwszej kolejnosći.Ruchliwosc pozostawała bez jakichkolwiek zmian,nie ruszyła.Dopiero jak dostał PROVIRON to się wszystko ruszyło.To jest po prostu trochę metoda prób i błędów.Na jednego mężczyznę zadziała to,na drugiego co inne.Ale z tego co wiem to PROVIRON pomógł już bardzu wielu mężczyznom.Nawet pani w aptece jedna mi mówiła,że panowie bardzo a to bardzo chwalą sobie ten lek pomimo drogiej ceny,gdyż jedno opakowanie 20tabletek kosztuje około 50zł.Za 3m-ce wynosi gdzies taka kuracja 450zł,ale w naszym przypadku sie bardzo opłaciło.To i tak taniej niż koszt nieudanej IUI Odpowiedz Link Zgłoś