Gość: ewcia77 IP: 195.117.159.* 03.07.03, 14:13 Proszę o namiary - dobry androlog Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: Androlog w Gdańsku 03.07.03, 14:48 dr Łukaszuk z Invicty, nie wiem czy nie jest przypadkiem jedyny e Trojmiescie... www.invicta.pl tu jest i adres i telefon! pozdrawiam piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Androlog w Gdańsku IP: 62.181.174.* 03.07.03, 22:38 a ja go nie polecam, podaj priva to wyjasnie dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo Re: Androlog w Gdańsku 04.07.03, 08:19 Napisz mi proszę dlaczego nie polecasz dr. Łukaszuka. Sama się u niego leczę i ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy aby dobrze robię... Napisz mi proszę na konto gazety (jak wyżej) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo Re: Androlog w Gdańsku 04.07.03, 08:21 Aha! Wcale się moje konto nie wyświetliło. Więc podaję: iwwo@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo Re: Androlog w Gdańsku 04.07.03, 08:27 Sorry...Ma dziurę w głowie od rana: iwwo@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Androlog w Gdańsku 04.07.03, 09:02 dla mnie dr Łukaszuk jest swietnym lekarzem i bardzo dobrym specjalista! podwazanie jego kompetencji jest troche nie na miejscu! jeli masz odwage, to napisz na forum publicznym dlaczego nie polecasz jego uslug! pozdrawiam piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo Re: Androlog w Gdańsku 04.07.03, 09:44 Ej! Piegusku! Nie denerwuj się tak. Nikt jeszcze nie podwarzył jego kompetencji. Ja też wierzę, że jest specjalistą i jako taki został mi polecony. Ale każda z nas ma swoje wątpliwości, pytania, no i ...nikt nie jest nieomylny. A może nie wszystkie tematy należałoby poruszać na forum i to nie jest kwestia odwagi? Ja - odpowiedz mi proszę. Piegusku - jak twój brzuszek? Też trzymam za niego kciuki!(jak chyba połowa forum ( : ) Iwwo Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Androlog w Gdańsku 04.07.03, 10:14 )) jak tu sie nie denerwowac, jak to moj najwspanialszy doktor na swiecie ) tym razem niestety nie on robil mi insemi, albo moze stety, bo wiem przynajmniej jacy sa inni dr Łukaszuk jest bardzo delikatny i subtelny, co bardzo mi sie podoba przy tego typu "zabiegach"! nawet jesli mi sie nie uda zajsc w ciaze z jego fachowa pomoca i tak bede uwazala, ze facet ma duzo w glowie i wspaniale podejscie do pacjenta (a moze tylko do pacjentek)! no, ale dobrze... niech bedzie, juz nic nie powiem, chcialabym tylko uslyszec od JA, jakie ma argumenty!! a moj brzuszek dzis spokojny, glaszcze go tylko od rana i prosze, zeby sie udalo... dzieki za pamiec Iwwo!! caluski piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Androlog w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 14:20 iwwo, wiadomosc czeka na ciebie w skrzynce piegoosek, przykro mi ale jak napisalam w mailu do iwwo jesli chcialabym wyjasniac jakies zastrzezenia do dr Lukaszuka to zrobilabym to z nim bezposrednio, a nie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
evy Re: Androlog w Gdańsku 04.07.03, 15:20 ja, Mogłabyś i do mnie na skrzynkę pachnąc info o dr Łukaszuku? Mój partner do niego chodzi. Jak dotąd słyszałam pozytywne opinię o tym lekarzu, ale jeśli coś jest nie tak…to sama wiesz, że chciałabym o tym wiedzieć. evy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Androlog w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 15:36 to już ostatni mail i powtarzam, ze to tylko nasze osobiste doswiadczenia i odczucia, poza tym wierze ze dr Lukaszuk pomogl wielu osobom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: Androlog w Gdańsku IP: *.ima.pl 04.07.03, 18:32 to najlepszy androlog w Gdańsku, problem polega na tym że leczenie męższczyzn jest bardzo trudne i rzadko kiedy przynosi efekty niestety, ale to nie wina dr Łukaszuka tylko poziomu zaawansowania medycyny w tym temacie. Pozdrawiam i życzę wytrwałości bo w leczeniu panów to chyba najważniejszy czynnik do pokonania. Odpowiedz Link Zgłoś