21.10.07, 16:45
hejka wszystkim w piątek był mój 30dc zrobiłam rano test i jedna krecha. u mnie nigdy nie ma 30 dnia cyklu, @ zawsze jest po 27, góra 28 dniach, a nawet wcześniej. dziwne to bardzo. żadnych objawów nie mam, cycki jak flaki, a pamiętam jak to jest być w ciąży z 2 poprzednich nieudanych. tempka ok. 37. czy to możliwe żeby test nie wyszedł, a byłabym w ciąży? zerknijcie na mój wykres proszę. smile
www.fertilityfriend.com/home/180954
Obserwuj wątek
    • insomnia0 Re: test 21.10.07, 18:28
      czy bierzesz jakies leki? duphaston ? luteina?..te leki moją opozniac miesiaczkę..
      • fioco78 Re: test 21.10.07, 21:48
        wszystko odstawiłam, brałam tylko metformax i to wstyd się przyznać, ale z własnej inicjatywy, bez konsultacji z lekarzem. to taki mój akt desperacji przed pierwszą wizytą w klinice
    • mutantowa Re: test 21.10.07, 19:02
      na wykresach to się nie znam, ale byłam 2 razy w ciąży i 2 razy test mi nie
      wyszedł, więc robiłam zawsze Bhcg

trzymam kciuki
      • wiosenka1 Re: test 21.10.07, 19:55
        Fioco z tego co widac to w tym cyklu miałaś pierwsza wyższą temp
        dopiero w 19dc, dzis 14 dni po owulacji, i temp niestey spadaja,
        raczej wróżą nadchodzaca @.

Nie ma zawsze w cyklach, ten cykl bedzie dłuzszy, bo owu sie
        przesuneła.
        W poprzednim skok miałas znacznie wczesniej w 12, 13dc, a to spora
        różnica, a może i wczesniej bo brak wczesniejszych temperatur.

Duzo informacji uzyskasz na temat cyklu itp na NPR, wrzucam ciekawy
        link własnie z tego forum

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14906&w=64651213
        pozdrawiam
        • fioco78 Re: test 21.10.07, 21:55
          masz rację pewnie, bo czuję się wybitnie "nieciążowo". dla mnie zbyt skomplikowane to obliczanie, wolę jak robi to za mnie program, z tym, że nie do końca mu wierzę. będę musiała chyba tą @ wywołać jak w ciągu najbliższych dni się nie pojawi. pierwszy raz tak mi się wydłużył cykl. zawsze ubolewam nad tym, że ledwo mi się jedna @ skończy, a tu już następna w drodze. dzięki za odzew smile
          • wiosenka1 Re: test 22.10.07, 21:58
            kobieto nic nie wywołuj, jutro rano wpisz tempke polukam, jesli
            bedzie wysoka, nie spadnie pod linie, to zrób test ciązowy
            jeśli powinnaś brać duphaston to jutro najwyzsza pora, lub
            skonsultuj sie z ginem
            powodzonka
            tylko się nie nakrecaj, wzięłas jakis lek, nie wiem jak on działa,
            bo ja z innego forum zupełnie, wiec nie znam tego leku
            • fioco78 Re: test 23.10.07, 07:33
              zrobiłam dziś test, druga krecha blada, nie nakręcałam się, poprostu jest nieco inaczej niż za poprzednimi razami, boję się, bo już dwa razy straciłam i tyle. z terminu do kliniki jeszcze nie rezygnuję. różnie może być. pomyliłam z tego wszystkiego dni na wykresie i teoretycznie test zrobiony jest jutro, moja korekta nic nie dała wink
              • wiosenka1 Re: test 23.10.07, 11:59
                trzymam kciuki, lutealna Ci sie wydłuza, nic straconego, zagladne
                jutro
                • wiosenka1 Re: test 24.10.07, 17:26
                  jak dzisiejsza tempka?
                  • fioco78 Re: test 24.10.07, 21:45
                    kichać tempke, ważne, że beta 35,5! taka nijaka, idę w piątek powtórzyć i zobaczymy co z tego będzie.
                    • wiosenka1 Re: test 24.10.07, 22:03
                      Fioco bardzo sie ciesze, do Twojego wątku przysłała mnie inna
                      forumka, z naszego zamknietego forum, uwierz ze to jakis znak,
                      pewnie dobry, beta super
                      bardzo Ci gratuluje kochana
                      • fioco78 Re: test 24.10.07, 22:24
                        nie dziękuję,żeby nie zapeszyć. mam znowu tak złe przeczucia, że nie potrafię się cieszyć wcale. w piątek zobaczymy co z tej bety zostanie. pozdrawiam ciepło i dzięki za zainteresowanie kiss
                        • kathrinn82 Re: test 28.10.07, 10:12
                          czesc Słońcesmile i jak tam betka? powtórzyłaś?? mam nadzieję, że
                          wszystko będzie dobrze tym razem! trzymam kciukismile
                          • fioco78 Re: test 28.10.07, 10:49
                            prawie 62! czyli wygląda, że przyrosła ok. jutro do lekarza idę, ale nie na usg jeszcze. i tak przy takiej becie nic nie będzie jeszcze widać. a swoją drogą to zasługa metformaxu chyba, wiem, że ty też bierzesz. wkrótce też ci się uda. miałam ten lek w domu, a tu wyczytałam, że stosuje się go w naszych problemach. wzięlam na własną rękę w akcie desperacji, jestem przed wizyta w klinice. zaraz mi się tu gromy na głowę posypią wink pozdrawiam
                            • aniaresz Re: test 28.10.07, 11:21
                              Gratuluje! Przypomnij proszę jak wam się udało? I ile się starałaś? Super betka przyrasta!!!!!!!!!!!!
                              • fioco78 Re: test 28.10.07, 12:43
                                w maju 2005r. pomyślałam sobie teraz zajdę w ciążę i od razu zaszłam, niestety ciąża obumarła. odczekaliśmy pół roku, specjalnie nie robiłam żadnych badań, bo naokoło wszyscy mówili, że to zwykły przypadek. i potem przez rok absolutnie żadnych widoków ciąży. porobiłam badania hormonów, dostałam bromek i w pierszym cyklu brania zaszłam w ciążę. i znowu zonk - puste jajo płodowe. to było w tym roku, przełom lutego i marca. znowu zabieg i łzy. tym razem obadaliśmy się z każdej strony i oprócz gronkowca w nasieniu nic nie wyszło. aktualnie czekamy jeszcze na wyniki badań genetycznych. teraz, tak jak wyżej już pisałam, wzięłam metformax z czystej ciekawości i chyba się udało. testy licho wyszły ale beta podskoczyła. martwi mnie tylko takie brudzenie w czasie podcierania (sorry za szczegóły). nie jest to plamienie, bo bielizna jest czysta, ale mimo wszystko martwię się. zobaczymy jutro co gin powie. póki co łykam duphaston i żuję luteinę, której smak psuje mi cały dzień. oby tylko było ok. aha - nadal nie czuję się "ciążowo".
                                • wiosenka1 Re: test 28.10.07, 21:53
                                  Fioco trzymam kciukasy, odzywaj sie. papatki.
                            • kathrinn82 Re: test 28.10.07, 11:31
                              wiem, wiem czytałam, że brałaś...ja biorę od miesiąca ale na razie
                              jakichś wielkich zmian nie zauważyłamsad jutro jadę do ginka,
                              zobaczymy co dalej powie...
    • wiosenka1 Re: test 07.11.07, 23:58
      Fioco i jak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka