Gość: MaWi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 10:02 Czy Bromergon pomógł którejś z Was lub Waszym znajomym zajść w ciążę i ją utrzymać ? Czy któraś z Was po poronieniu (przyczyna: niewydolność ciałka żółtego) też bierze Bromergon ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia1z Re: Bromergon - pomoże ? 29.07.03, 12:15 poczytaj tutaj: www.nasz-bocian.pl/modules.php? name=Forums&file=viewtopic&t=3345&postdays=0&postorder=asc&start=0 i tutaj: www.nasz-bocian.pl/modules.php? name=Forums&file=viewtopic&p=62798#62798 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia1z Re: Bromergon - pomoże ? 29.07.03, 12:17 przepraszam, coś nie tak z tymi linkami!!! przesyłam jeszcze raz www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5854&postdays=0&postorder=asc&start=0 www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3345&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Bromergon - pomoże ? IP: *.daminet.pl 29.07.03, 14:17 Pocieszę Cię, moja koleżanka miała za wysoką prolaktynę i musiała przez 3 miesiące zbijać ją włąśnie Bromergonem. Zaszła w ciążę po tej kuracji i teraz ma już dwoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaWi Re: Bromergon - pomoże ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 10:59 Dziękuję - zaszczepiłyście we mnie nową nadzieję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksia Re: Bromergon - pomoże ? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 10:44 U mnie pomógł obniżyć PRL i cukle były lepsze, ale w ciążę nie udało mi się zajść. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmm77 Re: Bromergon - pomoże ? 30.07.03, 10:50 U mnie pomógł obniżyć, brałam pół tabletki na noc i też pomógł zajść w ciążę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emik Re: Bromergon - pomoże ? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 09:12 Ja biorę od roku pół tabletki raz zaszlam w ciąże ale samoistnie poroniłam proloaktyna obniżyla się do 13 ale może to jeszcze za wysoko? niewiem Pozdrawian głowa do góry!! Odpowiedz Link Zgłoś