Gość: Agnes IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 08:39 Hej! W którym dniu po transferze można zrobić test HCG? Lekarz zalecił mi wykonanie go w 10 dniu. Po przeczytaniu wielu postów, zastanawiam się, czy nie poczekać do 11/12 dnia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella76 Re: Test HCG - KIEDY?! 05.08.03, 11:46 Gość portalu: Agnes napisał(a): > Hej! > W którym dniu po transferze można zrobić test HCG? Lekarz zalecił mi > wykonanie go w 10 dniu. Po przeczytaniu wielu postów, zastanawiam się, czy > nie poczekać do 11/12 dnia? Ja w moich materialach przygotowujacych do ivf tez mam napisane ze test z krwi 10 dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Test HCG - KIEDY?! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 13:26 Dzięki, pójdę jutro zrobić ten test. Na samą myśl jest mi słabo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bella76 Re: Test HCG - KIEDY?! 05.08.03, 13:35 Gość portalu: Agnes napisał(a): > Dzięki, pójdę jutro zrobić ten test. Na samą myśl jest mi słabo.Pozdrawiam Mialas in vitro, tak? trzymam kciuki!!!! bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Test HCG - KIEDY?! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 15:48 To było moje pierwsze in vitro. Na jakim etapie przygotowań jesteś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś