apalena888 03.02.08, 17:42 czy są tu jakieś dziewczyny z cz-wa?czy sam sie tu zmagam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkmk3 Re: częstochowianki 03.02.08, 18:42 Ja się zmagałam już jestem mamą ale zaglądam żeby pokazać że cuda się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: częstochowianki 03.02.08, 20:26 no jasne ze są ) nie jestes sama ,kiedys sama zapytałam na tym forum o to samo i jest nas kilka ..gdzie sie leczysz i jaka jest przyczyna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
apalena888 Re: częstochowianki 21.02.08, 12:31 dziewczyny ratujecie co za miasto! gdzie moge zrobić badnia hirmonów we kwrwi tak by wyniki były tego samego dnia w tym naszym super mieście ..dzwonie..dzwonie i cholerka nic........no szlag mnie trafi zaraz........ Odpowiedz Link Zgłoś
kolitka Re: częstochowianki 03.02.08, 20:43 Pewnie , ze nie sama. Niestety dziś mam podłyt dzień bo drugie ICSI się nie udało . Zostały mi mrożaczki. Ale wiadomo, że z nimi są mniejsze szanse. Chcę je zabrać jak najszybciej. Ale myślę, też nad zmianą kliniki. Na razie leczę sie w Gamecie, ale jesli się nie uda to zmieniam na Salve w Łodzi. Moje dwie kumpele, zaczeły starania w tym samym czasie co ja i jedna juz konczy ciążę, druga zaczyna,obie były w Salve, a ja cały czas na początku drogi. Chyba Gameta to nie był najlepszy wybór.Teraz muszę sie zebrać i zabrac moje dzieciaczki z zimowiska. Sorry ,że tak smęcę na powitanie, jutro będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha1983 Re: częstochowianki 04.02.08, 13:08 Witam!! jasne że jest nas więcej tylko czasem trudno pisac O leczeniu w Czewie trzeba zapomnieć, ja już przerabiałam Łódz, Zabrze i Katowice mam dosyć i jestem od roku w Wa-wie mam nadzieję że już niedługo, jestem po HSG i 3 iui Pozdrawiam i wytrwałości życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: częstochowianki 05.02.08, 09:39 witajcie wszystkie jetem własnie po kolejnej porazce czyli po krio...(icsi + 2 X krio w sumie) kaczucha pamietam cie , całkiem niedawno bardzo sledziłam twoje zmagania, napisz mi prosze w jakiej klinice leczyłas sie w Katowicach bo ja chce własnie zmienic kilnike na "P"i napisz jak Ci jest w Warszawie..sciskam Cie mocno Częstochowianko )pa Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha1983 Re: do misia322 05.02.08, 12:11 Witaj!! W łodzi byliśmy w klinice przy ul. Piotrkowskiej W Kato jeżdziliśmy do pana dr. "Ż" ale nie wiem w jakiej on klinice był na etacie nam badania robił w jakimś państwowym szpitalu nie pamiętam,to dawno było wiem tylko że chciał robić operację mojemu mężowi na jak sie potem okazało zdrowe jądro, tylko dlatego że mógł za nią zgarnąć 3000,00 zł. nieżle co? banda debili i tyle!! Do warszawy przekonała mnie moja kochana teściowa i miała rację wiem że novum już nie zmienię i koniec! fakt że są niekiedy problemy z umówieniem się i panie w rejestracji czasem zapominają że to one są tam dla nas a nie odwrotnie ale wydaje mi się ze wszędzie teraz tak jest. Polecam to miejsce bo tam przynajmniej wiem za co płacę. Pozdrawiam!!mam nadzieję że będziemy w kontakcie Odpowiedz Link Zgłoś
apalena888 Re: częstochowianki 10.02.08, 18:00 dzięki dziewczynki .....jakos tak raźniej....ja lecze sie w Salve w łodzi u dr.Sobkiewicza....3 inseminacje nieudane...jestem po hsg i histeroskopii...chcemy podejśc do in vitro.......... Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: częstochowianki 04.02.08, 22:39 Są. Ja się zmagałam 4 lata, a traz moj synek ma prawie 19 m-cy. Dla nas zbawieniem okazało się novum Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia78 Re: częstochowianki 05.02.08, 15:45 Witam ja też się dołączę. Leczyłam się w SALVE i w PROVICIE. Przesłam 4 IUI, HSG, histeroskopie, laparoskopie i udało się całkiem naturalnie. Kończę 7 tc. Wierzę że już teraz będzie dobrze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena1977 Re: częstochowianki 05.02.08, 19:01 Witam Was serdecznie.Ja leczę się w Provicie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: częstochowianki 07.02.08, 22:37 witaj arvena i powiedz mi jka ci jest w tej Prowicie??czy jestes zadowolona z nich i u jakiego lekarza sie leczysz??i jaki jest problem u was?? bo powiem szczerze ze ja jestem umówiona na pierwszą wizyte do nich na 3 marca Do do Mańka ...mam nadzieje ze to dobry wybór..zmieniam klinike i lekarza ...pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
apalena888 Re: częstochowianki 23.02.08, 16:51 dziewczyny ratujecie co za miasto! gdzie moge zrobić badnia hirmonów we kwrwi tak by wyniki były tego samego dnia w tym naszym super mieście ..dzwonie..dzwonie i cholerka nic........no szlag mnie trafi zaraz........ Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: częstochowianki 23.02.08, 18:16 witaj wszystkie badania hormonalne i tez oczywiscie bete mozesz zrobic w laboratorium w pani Wandy Pilkiewicz na ul Kosciuszki chyba 14 ... prawie naprzeciw kina wolnosc ( no dawniej) nr tel to 034-324-21-85 ale moze najpierw zadzown do niej bo nie wiem czy juz pracuje bo miała jakis zabieg na oko ,ale to było 3 tyg temu wtedy ja robiłam bete i ona mi zrobiła badanie tak w drodze wyjątku ,poniewaz bała sie ze nie bedzie widziała zyły , ale babka jest naprawde ok i robi dobrze badania wiec naprawde polecam aha i co najwazniejsze wyniki są w tym samym dniu tak ok 13 a jesli poprosisz to zrobi twoje w pierwszej kolejnosci i beda wczesniej pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
edyta2881 Re: częstochowianki 25.02.08, 15:30 Dziewczyny który częstochowski ginekolog robi inseminację ? którego polacacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
apalena888 Re: częstochowianki 25.02.08, 19:41 częstochowie to chyba nikt tego porfesjonalnie ci nie zrobi.....zdecyduj sie na fachowca.....w jakiejś specjalistycznwj klinice leczenie niepłodności Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: częstochowianki 25.02.08, 22:23 no witaj apalena i jak dzwoniłas do p Pilkiewicz???pracuje juz i jakie badania masz zrobic??? a moze juz zrobiłas ) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha1983 Re: częstochowianki 26.02.08, 09:36 z iui w czewie to radzę zapomnieć!, szkoda kaski i nadziei. Tutaj to tylko możesz wydać kupę kasy a oni będą cisnęli co trochę to nowy kit bo tak naprawdę nikt tego profesjonalnie tutaj nie robi. Polecam Novum w wawie,jestem tam od roku po różnych dziwnych przychodniach, fachowcach itd. strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
apalena888 Re: częstochowianki 26.02.08, 19:05 tak dzwoniłam umówiłam sie na jutro bardzo Ci dziękuje za info Odpowiedz Link Zgłoś