Dodaj do ulubionych

Dr Arkadiusz Kapliński

IP: *.polastcyfrowy.pl / 10.100.1.* 16.09.03, 11:30
drogie forumowiczki!
szukam opinii o dr. A. Kaplińskim.
Od jakiegoś czasu lecze się u Pana doktora prywtnie. Trafiłam całkowicie
przypadkowo więc zależy mi na poznaniu opinii pacjentek.
Widaje się być osobą kompetentna i zatroskaną zdrowiem pacjentek, problem w
tym, że zaleca mnóstwo częstych badań i wizyt (wszystkie hormony,
powtarzanie ciągłe USG) i to wszystko strasznie dużo kosztuje. Po każdej
izycie zostawiam kilkaset złotych. Czy warto zaufać i chodzić dalej???
dzięki za wszystkie odpowiedzi z góry

Obserwuj wątek
    • Gość: Dora Re: Dr Arkadiusz Kapliński IP: *.citicorp.com 16.09.03, 12:35
      Droga Auro,

Leczylam sie u tego watpliwej jakosci doktora przez prawie rok. Oczywiscie byly wizyty (niekiedy nawet codziennie), USG, wszystkie hormony,
      inseminacje kosztujace trzy razy wiecej niz w innych klinikach. Doktorek wydawal sie kompetentny i gleboko zaangazowany w swoja prace. Kilka
      razy bylam w ciazy, ale wedlug Kaplinskiego niestety przyjmowanie progesteronu trzeba bylo przerwac, poniewaz ciaza nie rozwijala sie prawidlowo.
      Po kolejnym takim przezyciu wzielam xero badan i udalam sie do innego lekarza. I co sie okazalo? Ze nigdy nie bylam w ciazy!!!!! (dodatkowo
      dowiedzialam sie ze nie jestem jedyna pacjentka Doktora Kaplinskiego ktora byla poinformowana przez niego ze jest w ciazy)
      Prosze przemysl kontynuowanie leczenia u niego, bo stracisz nie tylko duzo pieniedzy ale przede wszystkim nerwy.

Pozdrawiam
      • Gość: mgurniak Re: Dr Arkadiusz Kapliński IP: krecik:* / 192.168.24.* 24.09.03, 12:07
        hmmm ja nie znam tego lekarza ale jest to lekarz mojej siostry.Twierdzi ona ze
        jest rewelacyjny, wyslala tam swoja kolezanke, ktora nie mogla miec dzieci
        i......tamtej w koncu po wielu staraniach UDAŁO się i ma pieknego synka smile.
    • Gość: Alpianka Re: Dr Arkadiusz Kapliński IP: *.tele2.pl 24.09.03, 21:51
      Wyciagam Ci stary watek o dr Kaplinskim do przeczytania.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=963407&v=2&s=0
      Moim zdaniem to niekompetentny naciagacz.
      A ci, ktorym udalo sie zajsc w ciaze podczas leczenia u niego, to przez czysty
      przypadek.

pozdr.
      • Gość: mgurniak Re: Dr Arkadiusz Kapliński IP: krecik:* / 192.168.24.* 25.09.03, 07:27
        dzieki ,wydrukowalam, pokaze siostrze smileDO JAKIEGO CHODZI LEKARZA
        • Gość: Alpianka Re: Dr Arkadiusz Kapliński IP: *.tele2.pl 25.09.03, 14:49
          smile
    • monm5 Re: Dr Arkadiusz Kapliński 14.02.14, 22:28
      Dziekuje Bogu że trafiłam do Pana Dr gdzieś mam kasę gdy by nie on nie miała bym nigdy dzieci😞 a w tej chwili mam piękną i zdrową dwulatkę i planuje następne niewazne ile będzie mnie kosztować ale nie wyobrażam sobie innego lekarza jak Pana Dr Kaplińskiego
    • albertosponza2 Re: Dr Arkadiusz Kapliński 21.04.16, 13:05
      Moja zona leczyla u dr Kaplinskiego trzy lata z gora, on jej pomogl w utrzymaniu ciazy a swoja droga drogie Panie przeczytajcie sobie wypowiedz na www.poznajswiat.com wlochy jest takie magiczne miejsce w Piemoncie, bo bardzo czesto niemoznosc zajscia w ciaze to sprawa psychiki, pielgrzymka do tego miejsca moze Wam pomoc tak jak pomogla nam to raz a dwa pewnie jeszcze zaoszczedzicie, bo tyle brac za wizyte to zdzierstwo. Powodzenia Alberto
    • pantera2000 Re: Dr Arkadiusz Kapliński 22.04.16, 08:32
      www.znanylekarz.pl/arkadiusz-kaplinski/ginekolog-endokrynolog/warszawa
      trochę dużo tych negatów, osobiście bym nie ryzykowała. Zdaję sobie sprawę, że częściej wylewa się żale niż słowa uznania, jednak są lekarze mający 5 gwiazdek z ponad 50 opinii.
      Auro, a jeśli można spytać, potrzebujesz kogoś do prowadzenia ciąży, leczenia, zajścia w ciążę? Może warto poszperać w tym kierunku, tj. kogo polecacie do...? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka