Gość: mała IP: *.katowice.agora.pl 25.09.03, 11:51 Mam trochę nietypowe pytanie. Jaka pozycja najbardziej sprzyja zapłodnieniu, bo my mamy z tym problem. Za każdym razem plemniki razem z moim śluzem wypływają ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: nietypowe pytanie IP: 195.117.151.* 25.09.03, 11:56 podobno najlepsza pozycja, to taka, zeby kobieta miala wysoko pupę, wiec trudno powiedziec, jaka, troche wyobraźni trzeba użyc )) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: nietypowe pytanie 25.09.03, 13:13 Przyznam szczerze, że my próbowaliśmy tak, ja łokciami byłam oparta na poduszce, pupa w górze a mąż za mną, gdzieś w jakiejś gazecie wyczytałam i udało się, tak kończyliśmy )))) ale jak się kładałam to bałam się poruszyć żeby nie wypłynęło Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: nietypowe pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 13:18 Hi hi, mialalm wlasnie o to samo zapytac. Mam ten sam problem. Pytalam sie nawet pani doktor czy to normalne, czy wszystkie tak maja, Pani sie usmiechnela i powiedziala, ze raczej tak. Zalezy tez czy facet ma duzo nasienia, bo na pewno cos( kilka milionow ) zostaje w srodku, a wyplywa ta czesc, ktora jest najblizej ... wyjscia. Dobra pozycja ze wgledu na krotka droge nasienia to podobno piesek, ale nie ma nic wspolnego z niewyplywaniem, po porstu lepiej trafia do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: nietypowe pytanie IP: *.katowice.agora.pl 25.09.03, 14:43 Monia szukałam na innym portalu i tam jest dużo napisane na ten temat. Cieszę się że nie jesteśmy same. www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7114&highlight=pozycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: nietypowe pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 14:50 :o) dzieki ) i POWODZENIA NAM WSZYSTKIM!!! Odpowiedz Link Zgłoś