anulka0106 21.07.08, 23:51 Dziewczyny na czym polega laparoskopia i czy to jest to samo co droznosc drog rodnych.I w jaki sposob to sie odbywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathrinn82 Re: laparoskopia 22.07.08, 13:30 nie jest to to samo co HSG, ale podczas laparoskopii mozna zbadac droznosc jajowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
80ewcia Re: laparoskopia 24.07.08, 14:12 Wpisz w wyszukiwarkę słowo LAPAROSKOPIA to będziesz miała wszystko na ten temat. Ja miałam laparoskopię 5 lat temu, ale nie miałabym obaw żeby ją powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: laparoskopia 25.07.08, 13:34 a ja, mimo, że to nic strasznego i sam "zabieg" wspominam raczej normalnie, to drugi raz bym tego nie powtórzyła...niczego to nie wniosło w moje starania, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta123 Re: laparoskopia 03.09.08, 03:05 Dlaczego laparoskopia ci nie pomogla, rozumiem ze w staraniach o dziecko? Ja mam PCO i w tym celu mam mieć laparoskopię hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka31 Re: laparoskopia 05.09.08, 22:59 Ja miałam hsg podczas którego okazało się, że jajowody sa niedrożne. Potem miałam laparoskopię. Rok po laparo zaszłam w ciążę. Gdybym miała zrobić to jeszcze raz - bez wahania. Największe szanse na zajście w ciążę są w ciągu pierwszych 6 miesięcy po laparo. Potem mogą tworzyć się zrosty, ale niekoniecznie. Kuzynka zaszła w ciążę 2 lata po laparo. Życzę powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś