Dodaj do ulubionych

ICSI w Niemczech

IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.03, 12:32
Tak niestety los chciał, że z powodu kiepskich plemniorków bez ICSI się nie
obejdzie. Nie wiem jak wyglądają przygotowania tutaj w Niemczech i dlatego
szukam osób bardziej obeznanych w temacie. Jeżeli mieszkasz w Niemczech i
przygotowujesz się, jesteś w trakcie lub po ICSI - daj znać. smile
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: ICSI w Niemczech IP: *.246.123.152.tisdip.tiscali.de 02.10.03, 13:20
      Hallo, jak ty mialam problemy z zajsciem w ciaze. U mnie udalo sie to przy
      pomocy inseminacji. Napisz w jakiej czesci Niemiec mieszkasz. Ja w okolicy
      Bodensee.Aska.
      • Gość: kathrin78 Re: ICSI w Niemczech IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.03, 19:46
        Mieszkamy w Norymberdze i to będzie nasza pierwsza próba. Niestety do
        inseminacji wyniki spermy nas nie zakwalifykowały sad
    • Gość: Berna Re: ICSI w Niemczech IP: *.berlikomm.net 05.10.03, 16:23
      Wejdz na strone www.fertilitycenter-berlin.de
      • Gość: aska Re: ICSI w Niemczech IP: *.246.82.160.tisdip.tiscali.de 06.10.03, 10:04
        Zobacz sobie strone www.gynexpert.de tam znajdziesz wiele informacji na ten
        temat.
        • Gość: kathrin78 Re: ICSI w Niemczech IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.03, 12:32
          Niestety strona jest w większości dostępna jedynie na hasło, a adresy klinik są
          nieaktualne, ale dzięki.
      • Gość: kathrin78 Re: ICSI w Niemczech IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.03, 12:39
        Dzięki za info, jednak do Berlina mielibyśmy trochę daleko. Zdecydowaliśmy się
        na Erlangen.
    • Gość: x14 Re: ICSI w Niemczech IP: *.dialin.hansenet.de 09.10.03, 14:14
      Wspolczucie.Ja przechodze to samo,ale troche inna metoda.Jestem po pierwszym
      podejsciu i nic.Duzo informacji znalazlam na stronie www.geo.de tam jest
      wiele na ten temat; musisz wejsc do ARCHIV
      • Gość: kathrin78 Re: ICSI w Niemczech IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.03, 15:04
        Nie musisz współczuć. Tak po prostu jest i tego nie zmienimy. Ważne, że dalej
        mamy szanse i to nawet duże - ze względu na mój młody wiek i brak problemów z
        mojej strony. Dzięki za linka.
      • Gość: kathrin78 Re: ICSI w Niemczech IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.03, 15:05
        Mam numer geo, w którym dokładnie opisują wszystkie "pomocne metody" oraz
        problem męskiej bezpłodności.
        • Gość: aska Re: ICSI w Niemczech IP: *.246.116.161.tisdip.tiscali.de 10.10.03, 11:47
          Pwenie do Ulm masz za daleko. Ja bylam tam na konsultacji i szczerze moge ci ta
          Praxis polecic. Lekarze kompetentni i rzeczowi bez zbednego rozwlekania robia
          konkretne badania u ciebie i meza. Ale jesli juz zdecydowalas sie gdzies
          indziej to pozostaje mi zyczyc ci duzo wytrwalosci i sily.Powodzenia.
          • Gość: kathrin78 Re: ICSI w Niemczech IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.03, 12:27
            Dzięki Asiu za informację, jednak zdecydowaliśmy się już na zabieg w Erlangen -
            są tam dobrzy lekarze specjalizujący się głównie w IVF. Mam nadzieję, że
            wszystko się dobrze potoczy i jak już będzie się coś działo, zdam relację.
            Pozdrowiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka