Dodaj do ulubionych

temperatura przy hormonach

IP: *.dialin.hansenet.de 09.10.03, 20:47
Przez scztuczne zaplodnienie pobieralam hormony, a temperatura od polowy
cyklu byla 34-38 st., po miesiaczce wynosi 32-34 st.Prosze o wytlumaczenie
temp. ktora wskazuje ciaze.(od 2 tyg. nie przyjmuje hormonow=i czy jest to
mozliwe byc w ciazy i dostac okres
Obserwuj wątek
    • Gość: śnieżka Re: temperatura przy hormonach IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 10.10.03, 17:19
      Witaj x14. W normalnych warunkach, czyli przy nie branmiu hormonów, od
      owulacji do następnej miesiączki temperatura powinna utrzymywać sie na wyższym
      poziomie tzn. mniej więcej od 36.6-36.7-36.8 i wyżej. Oczywiście u różnych
      kobiet jest to inaczej. Trzeba prowadzić obserwacje temperatury. Jeśli
      temperatura utrzymuje sięw fazie temperatur wyższych przez kolejne dni, czyli
      przez dni kiedy powinna być już miesiączka może to oznaczać, że doszło do
      poczęcia dziecka. ALe przy hormonach generalnie temperatura jest wysoka. Też
      brałam leki hormonalne i miałam temp. wysoką. Dopiero podczas okresu troszke
      spadła. A jeśli chodzi o ciążę i okres, to zdarzają się takie przypadki. Z
      moich "wywiadów" wynika, że są kobiety, które miały okres w pierwszym miesiącu
      ciążu, ale bardzo skąpy, ale był przypadek, że kobieta miała nawet przez 4
      miesiące ciąży okres. Także wszystko możliwe. Od czego to zależy???
      Pozdrawiam gorąco!
      • Gość: x14 Re: temperatura przy hormonach IP: *.dialin.hansenet.de 11.10.03, 14:04
        Dzieki, teraz wiem wiecej.
    • Gość: kathrin78 Re: temperatura przy hormonach IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.03, 17:39
      Głównie chodzi o preparaty hormonalne zawierające progesteron, który może - ale
      nie musi - podwyższać temperaturę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka