Dodaj do ulubionych

Dr Gejdel Wrocław

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 09:19
Wrocławianki co sądzicie o drze Gejdelu? Czy którejś z WAS pomógł zajść w
ciążę? czy lepiej od razu wybrać się do specjalistycznej kliniki we
Wrocławiu? Tylko gdzie? Poradźcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: lara Re: Dr Gejdel Wrocław IP: *.archicom.pl / 192.168.1.* 14.10.03, 10:07
      Gość portalu: figa napisał(a):

> Wrocławianki co sądzicie o drze Gejdelu? Czy którejś z WAS pomógł zajść w
      > ciążę? czy lepiej od razu wybrać się do specjalistycznej kliniki we
      > Wrocławiu? Tylko gdzie? Poradźcie.

Cześć Figa, chodziłam do dr Gejdela kilka lat, uważam że jest dobrym lekarzem,
      miałam u niego kilka zapaleń przydatków, laparoskopię i drobne choroby i do
      tych jego działań nie mam żadnych zarzutów. Natomiast co do problemów z zajciem
      w ciąże to go ABSOLUTNIE nie polecam. On się w tym nie specjalizuje, ja
      zmarnowałam 1.5 roku u niego i w ciąży nie jestem! Nie chodzi o to, że mam do
      niego pretensje, że nie spowodował mojej ciąży, tylko teraz kiedy trafiłam do
      specjalistycznej kliniki (Warszawa-Novum) i kiedy "trochę" sie na tym problemie
      znam to widzę, że u niego tylko zmarnowałam czas, pieniądze i zdrowie
      (faszerował mnie lekami, bez zlecenia podstawowych badań). Dostawałam hormony,
      przychodziłam raz w miesiącu przez ok rok, (byłam w gabinecie 5 minut, kasował
      100 zł i tyle) aż zaproponowałam mu, (JA!!!!) że może mąż by zrobił badanie
      nasienia, a on na to: "To on jeszcze nie robił???" Poźniej sprawdzał czy są i
      czy rosną pęcherzyki, ale nigdy nie sprawdził czy pękają! Wiele jest tych
      przykładów, dlatego uważam że w tej dziedzinie facet się nie zna! Proponuję Ci
      Novum w Warszawie, ale jeśli chcesz Wrocław to tylko dr Polak. Cześć!
      Powodzenia!
    • Gość: figa Re: Dr Gejdel Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 09:22
      Dzięki lara. Proszę o opinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka