Gość: figa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 09:19 Wrocławianki co sądzicie o drze Gejdelu? Czy którejś z WAS pomógł zajść w ciążę? czy lepiej od razu wybrać się do specjalistycznej kliniki we Wrocławiu? Tylko gdzie? Poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lara Re: Dr Gejdel Wrocław IP: *.archicom.pl / 192.168.1.* 14.10.03, 10:07 Gość portalu: figa napisał(a): > Wrocławianki co sądzicie o drze Gejdelu? Czy którejś z WAS pomógł zajść w > ciążę? czy lepiej od razu wybrać się do specjalistycznej kliniki we > Wrocławiu? Tylko gdzie? Poradźcie. Cześć Figa, chodziłam do dr Gejdela kilka lat, uważam że jest dobrym lekarzem, miałam u niego kilka zapaleń przydatków, laparoskopię i drobne choroby i do tych jego działań nie mam żadnych zarzutów. Natomiast co do problemów z zajciem w ciąże to go ABSOLUTNIE nie polecam. On się w tym nie specjalizuje, ja zmarnowałam 1.5 roku u niego i w ciąży nie jestem! Nie chodzi o to, że mam do niego pretensje, że nie spowodował mojej ciąży, tylko teraz kiedy trafiłam do specjalistycznej kliniki (Warszawa-Novum) i kiedy "trochę" sie na tym problemie znam to widzę, że u niego tylko zmarnowałam czas, pieniądze i zdrowie (faszerował mnie lekami, bez zlecenia podstawowych badań). Dostawałam hormony, przychodziłam raz w miesiącu przez ok rok, (byłam w gabinecie 5 minut, kasował 100 zł i tyle) aż zaproponowałam mu, (JA!!!!) że może mąż by zrobił badanie nasienia, a on na to: "To on jeszcze nie robił???" Poźniej sprawdzał czy są i czy rosną pęcherzyki, ale nigdy nie sprawdził czy pękają! Wiele jest tych przykładów, dlatego uważam że w tej dziedzinie facet się nie zna! Proponuję Ci Novum w Warszawie, ale jeśli chcesz Wrocław to tylko dr Polak. Cześć! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Dr Gejdel Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 09:22 Dzięki lara. Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś