Dodaj do ulubionych

nieruchome plemniki

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 19:20
napiszcie prodszę, co sądzić o takich wynikach testu po stosunku.Wyniki
pierwszego testu były następujące: ilość plemników w polu widzenia 0-1,
plemniki ruchome- 0, nieruchome 36. Lekarz stwierdził, że musiałam zrobić coś
nie tak. Kazał powtórzyć test i tym razem wyniki są takie: ilość plemników w
polu widzenia 1-3, plemniki ruchome -0, plemniki nieruchome 408 i liczne
bakterie (poprzednio0 również). Dodam, ze wyniki badania nasienia męża lekarz
określił jako bardzo dobre. Test wykonano po 7 godzinach. Co to wszystko
oznacza? Czy to normalne, że po tak krótkim czasie brak ruchomych plemników?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: nieruchome plemniki IP: *.4pr.pl 14.10.03, 21:16
      Cześć, ja również miałam takie wyniki testu jak Ty (bardziej zblizone do
      pierwszego, ale myślę, że drugi też nie jest o.k.). Lekarze stwierdzieli, że
      jestem "kilerką" tz. zabijam plemniki, mam jakieś przeciwciała. Gin., który
      mnie prowadzi zalecił inseminację, a mój kolega też gin. powiedział, że warto
      przez trzy miesiące przyjmować encorton i polopirynę, ma pacjentki którym w ten
      sposób udało się zniwelować barierę przeciwciał. Jak to się nie uda to niestety
      tylko inseminacja. Zobaczymy. Pozdrawiam Ela
      • Gość: monia Re: nieruchome plemniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 09:33
        Dziewczyny o czym wy piszecie, bo nie rozumiem! To nie sa chyba wyniki nasienia
        waszych facetow, tylko .... no właśnie o jakich wynikach wy mówicie????
        • Gość: mała Re: nieruchome plemniki IP: *.katowice.agora.pl 15.10.03, 11:56
          Monia dziewczyny pisały o teście na wrogość śluzu albo na przeciwciała. Czasami
          zdaża się że w śluzie kobiety są jakieś bakterie które "zabijają" plemniki
          • Gość: monia Re: nieruchome plemniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 13:17
            Tak wlasnie myslalam, ze to chodzi o badania na wrogosc sluzu, przyznam jednak
            szczerze, ze myslalam, ze to sie bada sam sluz kobiety, a nie szuka sie tam
            plemniczkow.
            Codziennie sie czegos nowego tutaj dowiaduje smile)
            • Gość: mała Re: nieruchome plemniki IP: *.katowice.agora.pl 15.10.03, 13:23
              Monia ale taki test robi się zazwyczaj kilka godzin po stosunku i sprawdza się
              żywotność plemników

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka