Dodaj do ulubionych

MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 21:59
Czy mogły byście podać pare adresów do lekarzy specjalistów.Jestem z małego
miasteczka i gdzie nie pójde to jeden lekarz chce być mądrzejszy od
drugiego.Poprostu mam tego dość i mój mąż również.W najblizszym czasie
wybieram sie do ASKLEPIONU w rzeszowie .I tam niewiem czy leczą kieszenie czy
ludzi.Jeżeli możecie to wstukajcie pare namiarów i opini,będe bardzo
wdzięczna.
TRZYMAM ZA WSZYSTKIE KCIUKI.
Obserwuj wątek
    • Gość: isia10 Re: MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW??? IP: *.tel.debica.pl / *.tel.debica.pl 24.10.03, 08:24
      Z powodzeniem mogę Ci polecić lekarza z podkarpacia-Podgrodzie k.Dębicy-doktor
      Bogusław Gawlik. Młody, ambitny, inteligentny, miły.Pomógł wielu dziewczynom z
      różnymi problemami z zajściem w ciążę. Ja również jestem (razem z mężem)Jego
      pacjentką.Interesuje się Twoimi problemami, i możesz się do niego zwrócić o
      pomoc o każdej porze dnia i nocy. To naprawdę jest lekarz z powołania. Jeśli
      będziesz chciała, to podam Ci dokładniejsze dane.
      PA!
      • Gość: bb Re: MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW??? IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 08:58
        Cześć!!!Jestem "krajanką" Isi ale leczę sie w Rzeszowie w Przychodni Medicor u
        dr Dorskiego, jak narazie efektów nie widac ale lekarz b.fajny,miły i
        sympatyczny.Pozdrawiam
        Do Isi!!!!
        Isiu długo juz sie staracie o dzidzię,może napiszesz do mnie na priva?
        Pozdrawaiam
        • Gość: isia10 Re: MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW??? IP: *.tel.debica.pl / *.tel.debica.pl 24.10.03, 09:48
          DO BB
          Jesteśmy małżeństwem od 5 lat. Nigdy nie zabezpieczaliśmy się. Odwiedziłam
          wielu lekarzy. Po ok.2 latach zaczęliśmy się leczyć u dra Hydzika w Rzeszowie.
          Ale on zajmował się (i teraz to wiem, że nie tak jak powinno się)tylko mężem.
          Ja nie musiałam robić żadnych badań. Trwało to 1,5 roku. Później daliśmy sobie
          spokój. Pełen luz, zero nerwów. Dopiero w tym roku, w marcu, kiedy moja
          szwagirka po czterech miesiącach od ślubu zaszła w ciążę, poszliśmy do dra
          Gawlika. Super gość! On zlecił badania i mężowi i mnie.Zrobiliśmy hormony, ja
          HSG.U mnie tylko prolaktyna wyszła wysoka, to przepisał mi Bromergon na zbicie
          jej. Jednak wyniki nasienia męża wyszły nie rewelacyjnie. Brał leki przez pół
          roku, w tym miesiącu zrobił badania kontrolne i wyszły prawie takie same jak
          poprzednie.Posiew-wyszedł dobrze. Mamy jeszcze zrobić kilka badań i wysyła nas
          na inseminację do Krakowa.Ale ja się bardzo boję, że się nie uda. Na razie
          jestem chora na zapalenie oskrzeli i biorę antybiotyk, dletego musimy jeszcze
          poczekać.
          Napisz, jak tam sytyacja wygląda u Ciebie.
          Pozdrawiam.Pa.
    • kari7 Re: MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW??? 24.10.03, 10:09
      W Asklepiosie w Rzeszowie przyjmuje dr Dariusz Śliwa- bardzo konkretny i
      miły.Wizyta chyba 70 zł.i jest on zastępcą ordynatora w szpialu Nr 2 na
      ul.Lwowskiej.I kieszenii chyba nie wyszyszcza , pnadto przyjmuje w przychodnii
      w szpitalu na kasę chorych.A co dr Dorskiego...Cóż są rożne opinie, dużo tych
      własnie o wyciaganiuy kasy..Ale niektórzy go chwalą.Napewno jest bardzo miły
      ale to chyba nie wszystko.W razie pytan piszcie na priva.
      • Gość: bb Re: MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW??? IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 11:18
        Kari a Ty leczysz sie u Śliwy? Ja staram sie o dziecko juz 3 lata sad((((((.U
        mnie niby wszystko ok ale to niby!!!Ja zaczełam w Tarnowie u dr Włodarczyka,to
        był dopiero zdzierca,własciwie leczył tylko mojego meza bo mnie tylko pytał czy
        była owulacja ,hahah!!!Tak jakbym miała usg w domu!!!Potem z oszczednosci
        przeniosłam sie do Hydzika do Rzeszowa ale nie mogłam go zbniesc.Teraz trafiłam
        na Dorskiego i jak na razie ok!!!Bede w grudniu robic u niego inseminację potem
        ...mam nadzieje ze nie bedzie potem i ze wszysto bedzie ok.Isia a gdzie
        bedziesz w Krakowie robic inseminację? Pozdrawiam
        • Gość: isia10 Re: MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW??? IP: *.tel.debica.pl / *.tel.debica.pl 24.10.03, 11:39
          Nie znam jeszcze nazwiska, ani Kliniki w Krakowie, gdzie będziemy robić
          inseminację,Dr Gawlik powiedział tylko,że jak porobimy sobie jeszcze wszystkie
          badania to wyśle nas do swojego kolegi w Krakowie na inseminację.
          Pwzdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie!
    • deczka Re: MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW??? 24.10.03, 11:50
      Witaj! Jeśli chodzi o temat leczenia niepłodności, to raczej nie polecam
      zwykłego ginekologa - tylko ze specjalizacją endokrynolog ginekolog. W
      Rzeszowie jest obecnie dwóch Hydzik i młody Skręt. Pierwszego absolutnie nie
      polecam (chyba że jesteś bogata i cierpliwa) a drugiego to nie odwiedzałam.
      Jeśli chodzi o przychodnie Asklepios tez nie polecam (z własnego doświadczenia)
      a dr Śliwa jest bardzo dobrym gin - położnikiem, ale czy leczy dobrze zna się
      na problemach z zajściem w ciąże - niestety nie wiem.
      Ja też miałam taki problem, ale znalazłam lekarza w ...Lublinie, ale to trochę
      daleko. Nie żałuje, bo efekt mam (1,5 roczny szkrab), a wcześniej leczyłam sie
      ponad dwa lata u różnych "specjalistów".
      Trafiłam przypadkiem na mądrego lekarza i cieszę się z tego ogromnie, a jeżeli
      będziesz zainteresowana, to polecam jego stronkę: www.hormony.pl
      Cieplutko pozdrawiam - Ada
      • kari7 Re: MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW??? 24.10.03, 12:40
        Wiesz - co do dr Śliwy to możoe masz rację bo jest naprawdę dobrym
        ginekologiem, tak samo jego brat Jacek Śliwa.Co do powazniejszych problemow to
        faktycznie nie wiem czy jest w tym specjalistą ale można zadzwonić do niego jak
        przyjmuje prywatnie po prostu się spytać.( w Askleposie przyjmują obydwaj).
        • Gość: Goska Re: MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW??? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 23:48
          Cześć,
          Przede wszystkim, jeżeli macie ochotę pogadać w realu, to na foum "Nasz Bocian"
          jest info o spotkaniu w Rzeszowie - 07.11, godz 18, Safir, stoliki rezerwowane
          na nazwisko Bocian, zapraszam: www.nasz-bocian.pl/modules.php?
          name=Forums&file=viewtopic&t=8429
          Ja w Rzeszowie straciłam czas, kasę i nerwy u starego Skręta i Janickiego.
          Potem trafiłam do Asklepiosa i babka (Sikora) powiedziała mi, że lepiej będzie
          od razu wybrać się do duzego ośrodka, poleciła Kriobank.
          No, cóż nie posłuchałam tak do końca, ale leczę się w Krakowie u dr-a Pabiana,
          a zabiegi, monitoring u Dorskiego- na razie bez efektu, ale przynajmniej o tyle
          do przodu, że zrobił histeroskopię, znalazł polipa w macicy i usunął (w
          Asklepiosie, na Kasę Chorych). Wiem, ze są dziewczyny, którym się udało, a
          leczyły się w Rzeszowie- moja koleżanka doczekała się dzidzi po leczeniu u
          Dorskiego, inna (z endometriozą) urodziła dziecko po leczeniu u Ostrowskiego.
          Pozdrawiam
          goska-z- Bociana
          • Gość: Goska Re: MOŻE KTOŚ Z PODKARPACIA-RZESZÓW??? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 23:50
            Sorry link coś nie chce działać, ale można zajrzeć na stronie Bociana na
            podforum " z życia stowarzyszenia" jest podkarpacki wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka