Gość: Monia IP: 217.153.19.* 25.10.03, 12:50 Dziewczyny udalo sie i to za pierwszym razem Nie moge w to uwierzyc po prostu. Bylam wczoraj u gina, zeby potwierdzic...zaczal sie 6 tydzien. W srode usg i szansa na ujrzenie serduszka bijacego) Jestem taka szczesliwa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Sa dwie upragnione tluste kreseczki!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:12 Moniu, życzę Ci cudownych, słonecznych 9 miesięcy. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: Sa dwie upragnione tluste kreseczki!!!!!!!! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 25.10.03, 13:30 Gratulacje Monia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Sa dwie upragnione tluste kreseczki!!!!!!!! 25.10.03, 14:06 :o) Serdecznie gratuluje! Wszystkiego dobrego, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Sa dwie upragnione tluste kreseczki!!!!!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 25.10.03, 19:11 G R A T U L U J Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo, bardzo się cieszę, że kolejnej się udało... Może rzeczywiście październik to dobry miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia21 Re: Sa dwie upragnione tluste kreseczki!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:50 ja także barrzo gratuluję. trzymam kciuki za ciebie i za maleństwo.dbajcie o siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Sa dwie upragnione tluste kreseczki!!!!!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 26.10.03, 09:34 Monia, błagam napisz, jakie miałaś objawy??? Ja mam dziś 32 dzień cyklu, temperatura 37,5 (przez ostatnie dni było 37,2 - 37,3) rano o 5. Bolą mnie piersi, a jedyne co mnie niepokoi, to takie dziwne bóle w dole brzucha, nie ciągłe, tylko takie "falowe", raz boli, raz nie... różnie. Boję się, że to objaw miesiączki. Czy we wczesnym stadium ciąży mogą wystąpić takie objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Objawy:) IP: 217.153.19.* 26.10.03, 11:56 To co opisujesz moze jak najbardziej byc objawem ciazowym Ja mialam podobnie, bolal mnie brzuch jak na okres ale tylko momentami zreszta mam tak do dzis, jest to normalny objaw oczywiscie oprocz tego strasznie piersi mi rosly pociemnialy na koncach i zyly powylazily na wierzch No i czesto mi sie odbija, chodze ze 30x dziennie do toalety aaa i ponad to boli mnie kosc krzyzowa..to takie wrazenie jakbym za dlugo siedziala na tylku Powodzenia zycze i przesylam fluidki fasolkowe)) Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Objawy:) 26.10.03, 18:01 Dziewczyny, dzieki Wam mam wiecej wiary, ze sie uda! Dzieki! Dzisiaj 23dc, dopiero tydzien po owulacji i dobre 10 dni do @, a ja juz niemal chodze po scianach... Mimo, ze powtarzam sobie, ze to zbyt wczesnie, ze niemozliwe... Ale: Mam identyczne objawy! Piersi nabrzmialy, bola mnie potwornie, jak jeszcze nigdy, sutkow nie moge dotknac i mam je przynajmniej dwa razy wieksze. A brzuszek :o( Boli jak na @, ale wlasnie takimi chwilami, glownie gdy leze, wtedy wlasnie pobolewa mocno jak nie wiem co. Aha, i mam wrazenie, ze jakby mnie cos ssalo od srodka, tak jest od wczoraj. Nie jestem glodna, nie chce mi sie pic - ale probuje zlikwidowac to uczucie wlasnie podjadajac, ciagle pije soczki. A to i tak nie pomaga. Nie wiem, moze to ze zdenerwowania. Wczesniej jednak podczas stresu tak nie mialam. Bo nie moge sobie miejsca znalezc. Zwykle przed okresem w ogole zle sie nie czulam, dosc obojetnie to przechodzilam. Jeszcze tak dziko to sie nie czulam, mamy wiec nadzieje... Tylko, ze ja niedlugo zwariuje :o] Biedny moj maz, az sie zgodzil na zakupy pojechac... Tak bardzo chcialabym zeby to bylo to! Probujemy juz ponad rok miec maluszka, a teraz dopiero pierwszy raz ze stymulacja. Wasze objawy daja mi nadzieje. Przepraszam za chaos, ale i tak dziwie sie, ze udalo mi sie chociaz klika zdan zlozyc... Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiakasia gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 17:10 no mówiłam, że październik dobry gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Sa dwie upragnione tluste kreseczki!!!!!!!! IP: *.dialup.telenergo.pl 26.10.03, 20:21 cha a wiecie jaki obajwy ciąży były u mnie? oprócz bolących piersi (tak jak to wy napisałyscie) jedna wielka zgaga... składałam się z jednej potwornej zgagi a jeszcze przed mies.(spodziewaną) kolezanki patrzyły na mnie conajmniej dziwnym wzrokiem gdy pałaszowałam naleśniki z majonezem i wędzonym tuńczykiem (całkiem niezłe toto było), Chociaż miałam kilka dni do mies. to ja wiedziała że jestem w ciazy i że to będzie syn (wszystko zgodne z prawdą) Trzymajcie się i dabjcie o maluszki... S. Odpowiedz Link Zgłoś
rzusia Re: Sa dwie upragnione tluste kreseczki!!!!!!!! 26.10.03, 20:35 gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś