Dodaj do ulubionych

Jola, no i ...???!!!

31.10.03, 07:39
Nie trzymaj nas w niepewności, obiecałaś, że napiszesz o piątej smile
Cały czas byłam dobrej myśli ale teraz to już zaczynam sie martwić, odezwij
się.
Obserwuj wątek
    • brita5 Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 09:28
      Jola, i jak test???? Jak tylko sie obudzilam to jeszcze lezac w lozku myslalam
      o tobie i twoim 'baby'. Napisz co sie dzieje!!! Trzymam kciukasy!
    • Gość: sylwiakrol Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.vline.pl / 172.16.3.* 31.10.03, 09:52
      Jolcia! Ja też czekam. Wstałam wcześnie z myślą o Tobie tylko mi oczywiście na
      złość internet wyłączyli i dopiero teraz tu zaglądam. Byłam pewna szczęśliwych
      wieści a Ciebie jeszcze nie masad
      Też się martwięsad(
    • Gość: vikas Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.10.03, 09:58
      Mam nadzieję, że wszystko w porządku,
      tylko chcesz ochłonąć zanim podzielisz
      się z Nami wspaniała nowiną.
    • oczy_otwarte Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 11:22
      Jola,
      wszystkie tu czekamy...
      Mam nadzieje, ze niedlugo bedzie dobra wiadomosc :o)
      Ania
    • Gość: rozalia Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.toya.net.pl 31.10.03, 11:45
      Jolu, też myślałam, że już o świcie zamieścisz dobre wieści!
      No, ale potrzymam jeszcze trochę kciuki smile)))
    • brita5 Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 12:44
      Dziewczyny- ja juz sie o Jole b martwie!!! Przeciez ona zawsze pisala od rana...
      JOLU_ GDZIE JESTES??????
      • Gość: hanuś Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.toya.net.pl 31.10.03, 12:49
        brita wszystkie się martwimy. Myślę, że jest to dzisiaj najczęściej odwiedzane
        forum. Moja wyobraźnia podsuwa mi już w tym momencie najczarniejsze
        scenariusze. Ale może być tak, że Jolcia siedzi od rana u swojego gina i wcale
        bym się nie dziwiła jeśli zobaczyła dwie kreseczki. Na pewno się odezwie.
        Musi, obiecała przecież...
        • brita5 Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 12:53
          Nie jestem w stanie sie skupic, w pracy nie zrobilam NIC, tylko klikam na forum
          na 'refresh' z nadzieja ze bdzie cos od Joli. Strasznie dlugasny ten piatek!
          Tez mam juz czarne mysli ale moze masz racje ze Jola po prostu siedzi u swojego
          gina lub po prostu spi po porannej ekscytacji wynikiem. Nadal trzymam
          kciukasy!!!!!!!!!
          • Gość: rozalia Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.toya.net.pl 31.10.03, 13:01
            Ja myślę, że Jola zobaczyła raniutko dwie kreski i zapomniała o całym świeciesmile)
    • apolka Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 13:02
      Kurczę, zaczynam się mocno denerwować. Tak sobie wyobrażam, że Jola w końcu się
      odezwie, powie o pozytywnym teście a my jej natrzemy uszy za te godziny
      niepewności a potem ... pogratulujemy, oczywiście.
      Tylko dlaczego to tyle trwa?
      • Gość: kasialu Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.mofnet.gov.pl 31.10.03, 13:06
        Dziewczyny może Jola popołudniu idzie do lekarza i czeka z powiadomieniem
        nas ;o) mam nadzieję, że wszystko jest ok
    • oczy_otwarte Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 13:28
      Ciekawe, jak my przetrzymamy, gdy Jola bedzie rodzic ;O)

A tak powaznie, nie ma co sie denerwowac... Na pewno wszystko jest dobrze, a
      Jola w radosci swojej zapomniala o calym swiecie.
      Moje mysli tez ciagle tu wracaja.
      Ania
      • Gość: megi Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 13:38
        Jestem waszym czytelnikiem od dawna, nie odzywam się bo ja mam już za sobą
        walkę o dziecko ( 3 lata ), czekam też na sygnał od Joli, życzę jej wszystkiego
        dobrego, ale myślę że jej się nie powiodło i nie chce nam tego napisać.
        • Gość: Jola Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 31.10.03, 15:00
          dziewczyny kochane, błagam, wytrzymajcie do jutra rana, przysięgam, że o 5 dam
          znać.... CIERPLIWOŚCI, BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zrobiłam dziś testu,
          ale dlaczego, to postaram się jutro napisać, bo teraz jestem w pracy, dorwałam
          się na chwilę do kompa. Dzuięki za kciuki, jutro o tej porze, wszystkie
          będziecie wiedziały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: kasialu Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.mofnet.gov.pl 31.10.03, 15:05
            Doooobrze, że się odezwałaś ;o)))))))) wiemy że wszystko jest Ok u Ciebie i nie
            musimy się martwić. który to dzień cyklu ?
          • franula Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 15:05
            dzieki Bogu, ze sie nie spelnily czarne przepowiednie
            poczekamy
            trzymamy kciuki nadal
          • Gość: Nikola Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 01.11.03, 06:29
            Jolu!!! Jak test...jestem strasznie ciekawa wyniku ... mnie w tym miesiącu się
            nie udało wczoraj przyszła @.
            Trzymam kciuki za ciebie!!!
            Pisz jak wynik..
            Pozdrowienia!!!
            Nikola
    • Gość: kasialu Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.mofnet.gov.pl 31.10.03, 15:07
      Kobieto, ale Ty masz zagięcie - żey wytrzymałaś tyle i nie zrobiłas testu.
      Dziewczyny wiecie, który to d.c. u Joli ?
      • oczy_otwarte Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 15:11
        Jola, zrob jutro na pewno ten test. Nie ma sensu dluzej czekac...

Kasialku, jakos 36 dc chyba.

Pozdrawiam,
        Ania
    • Gość: vikas Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.10.03, 15:18
      Jolu jesteś nie poprawna i niesamowita
      tak nas przechytrzyć!?Do jutra to my
      wszystkie zniesiemy jajo, ale trudno
      Twój wybór.Poza tym wtrzymałyśmy tyle,
      że te kilkanaście godzin tez damy radę!
      Cieszę się ogromnie, że nić się nie zmienia
      i oby do jutra tak zostało.Pozdrowionka pa!!!
    • piegoosek Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 15:21
      czesc niecierpliwe kobitki wink
      wiecie same jak to jest, chce sie odsunac te chwile jak najdluzej, no chyba ze
      sie jest pewnym! Jola pewnie strasznie sie boi negatywnego wyniku! znam ten
      bol... i pewnie dlatego odsuwa go w nieskaczonosc!! mimo, ze sama przezywa
      pewnie meki!!
      trzymaj sie Jolu!! zobacz sama z tyloma kciukami nie moze wyjsc test negatywny!! wink
      caluski!
      piegoosek
      • Gość: samanta Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.katowice.agora.pl 31.10.03, 15:51
        Jolu ja również trzymam kciuki i myślę że się udało
    • Gość: Lomre Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 16:29
      Dzisiaj wyjezdzamy i ta niepewnosc...Dowiem sie dopiero w niedziele.. Trzymam
      za ciebie Jolka!!
      • Gość: Jola Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 31.10.03, 16:44
        Dziewczyny, dziś już 37 dzień cyklu, temperaturka spadła rano o 1 kreskę, i
        było tylko 37,2. Sama nie wiem, czy to powód do niepokoju (bo to tak dziwnie
        jakby spadała: 14-30 dzień cyklu 37,2-37,3 30-35 dc. 37,4 36dc. 37,3
        37dc. 37,2 ale wciąż jest powyżej 37.... więc sama nie wiem, jak to
        traktować). Mam nadzieję, że przy takiej ilości kciuków, to nie może się nie
        udać... Jutro raniutko dam znać, bez względu na wynik....
        • amel1 Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 19:18
          Jolu! Trzymam Cię za słowo - jutro wynik testu!!! My tu wszystkie siedzimy jak
          na szpilkach i czekamy.....A ja czekam podwójnie smile , moje maleństwo też jest
          niecierpliwe!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka