apolka 31.10.03, 07:39 Nie trzymaj nas w niepewności, obiecałaś, że napiszesz o piątej Cały czas byłam dobrej myśli ale teraz to już zaczynam sie martwić, odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brita5 Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 09:28 Jola, i jak test???? Jak tylko sie obudzilam to jeszcze lezac w lozku myslalam o tobie i twoim 'baby'. Napisz co sie dzieje!!! Trzymam kciukasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiakrol Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.vline.pl / 172.16.3.* 31.10.03, 09:52 Jolcia! Ja też czekam. Wstałam wcześnie z myślą o Tobie tylko mi oczywiście na złość internet wyłączyli i dopiero teraz tu zaglądam. Byłam pewna szczęśliwych wieści a Ciebie jeszcze nie ma Też się martwię( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.10.03, 09:58 Mam nadzieję, że wszystko w porządku, tylko chcesz ochłonąć zanim podzielisz się z Nami wspaniała nowiną. Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 11:22 Jola, wszystkie tu czekamy... Mam nadzieje, ze niedlugo bedzie dobra wiadomosc :o) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozalia Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.toya.net.pl 31.10.03, 11:45 Jolu, też myślałam, że już o świcie zamieścisz dobre wieści! No, ale potrzymam jeszcze trochę kciuki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
brita5 Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 12:44 Dziewczyny- ja juz sie o Jole b martwie!!! Przeciez ona zawsze pisala od rana... JOLU_ GDZIE JESTES?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanuś Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.toya.net.pl 31.10.03, 12:49 brita wszystkie się martwimy. Myślę, że jest to dzisiaj najczęściej odwiedzane forum. Moja wyobraźnia podsuwa mi już w tym momencie najczarniejsze scenariusze. Ale może być tak, że Jolcia siedzi od rana u swojego gina i wcale bym się nie dziwiła jeśli zobaczyła dwie kreseczki. Na pewno się odezwie. Musi, obiecała przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
brita5 Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 12:53 Nie jestem w stanie sie skupic, w pracy nie zrobilam NIC, tylko klikam na forum na 'refresh' z nadzieja ze bdzie cos od Joli. Strasznie dlugasny ten piatek! Tez mam juz czarne mysli ale moze masz racje ze Jola po prostu siedzi u swojego gina lub po prostu spi po porannej ekscytacji wynikiem. Nadal trzymam kciukasy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozalia Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.toya.net.pl 31.10.03, 13:01 Ja myślę, że Jola zobaczyła raniutko dwie kreski i zapomniała o całym świecie) Odpowiedz Link Zgłoś
apolka Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 13:02 Kurczę, zaczynam się mocno denerwować. Tak sobie wyobrażam, że Jola w końcu się odezwie, powie o pozytywnym teście a my jej natrzemy uszy za te godziny niepewności a potem ... pogratulujemy, oczywiście. Tylko dlaczego to tyle trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.mofnet.gov.pl 31.10.03, 13:06 Dziewczyny może Jola popołudniu idzie do lekarza i czeka z powiadomieniem nas ;o) mam nadzieję, że wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 13:28 Ciekawe, jak my przetrzymamy, gdy Jola bedzie rodzic ;O) A tak powaznie, nie ma co sie denerwowac... Na pewno wszystko jest dobrze, a Jola w radosci swojej zapomniala o calym swiecie. Moje mysli tez ciagle tu wracaja. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 13:38 Jestem waszym czytelnikiem od dawna, nie odzywam się bo ja mam już za sobą walkę o dziecko ( 3 lata ), czekam też na sygnał od Joli, życzę jej wszystkiego dobrego, ale myślę że jej się nie powiodło i nie chce nam tego napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 31.10.03, 15:00 dziewczyny kochane, błagam, wytrzymajcie do jutra rana, przysięgam, że o 5 dam znać.... CIERPLIWOŚCI, BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zrobiłam dziś testu, ale dlaczego, to postaram się jutro napisać, bo teraz jestem w pracy, dorwałam się na chwilę do kompa. Dzuięki za kciuki, jutro o tej porze, wszystkie będziecie wiedziały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.mofnet.gov.pl 31.10.03, 15:05 Doooobrze, że się odezwałaś ;o)))))))) wiemy że wszystko jest Ok u Ciebie i nie musimy się martwić. który to dzień cyklu ? Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 15:05 dzieki Bogu, ze sie nie spelnily czarne przepowiednie poczekamy trzymamy kciuki nadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 01.11.03, 06:29 Jolu!!! Jak test...jestem strasznie ciekawa wyniku ... mnie w tym miesiącu się nie udało wczoraj przyszła @. Trzymam kciuki za ciebie!!! Pisz jak wynik.. Pozdrowienia!!! Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.mofnet.gov.pl 31.10.03, 15:07 Kobieto, ale Ty masz zagięcie - żey wytrzymałaś tyle i nie zrobiłas testu. Dziewczyny wiecie, który to d.c. u Joli ? Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 15:11 Jola, zrob jutro na pewno ten test. Nie ma sensu dluzej czekac... Kasialku, jakos 36 dc chyba. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.10.03, 15:18 Jolu jesteś nie poprawna i niesamowita tak nas przechytrzyć!?Do jutra to my wszystkie zniesiemy jajo, ale trudno Twój wybór.Poza tym wtrzymałyśmy tyle, że te kilkanaście godzin tez damy radę! Cieszę się ogromnie, że nić się nie zmienia i oby do jutra tak zostało.Pozdrowionka pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 15:21 czesc niecierpliwe kobitki wiecie same jak to jest, chce sie odsunac te chwile jak najdluzej, no chyba ze sie jest pewnym! Jola pewnie strasznie sie boi negatywnego wyniku! znam ten bol... i pewnie dlatego odsuwa go w nieskaczonosc!! mimo, ze sama przezywa pewnie meki!! trzymaj sie Jolu!! zobacz sama z tyloma kciukami nie moze wyjsc test negatywny!! caluski! piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.katowice.agora.pl 31.10.03, 15:51 Jolu ja również trzymam kciuki i myślę że się udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lomre Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 16:29 Dzisiaj wyjezdzamy i ta niepewnosc...Dowiem sie dopiero w niedziele.. Trzymam za ciebie Jolka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Jola, no i ...???!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 31.10.03, 16:44 Dziewczyny, dziś już 37 dzień cyklu, temperaturka spadła rano o 1 kreskę, i było tylko 37,2. Sama nie wiem, czy to powód do niepokoju (bo to tak dziwnie jakby spadała: 14-30 dzień cyklu 37,2-37,3 30-35 dc. 37,4 36dc. 37,3 37dc. 37,2 ale wciąż jest powyżej 37.... więc sama nie wiem, jak to traktować). Mam nadzieję, że przy takiej ilości kciuków, to nie może się nie udać... Jutro raniutko dam znać, bez względu na wynik.... Odpowiedz Link Zgłoś
amel1 Re: Jola, no i ...???!!! 31.10.03, 19:18 Jolu! Trzymam Cię za słowo - jutro wynik testu!!! My tu wszystkie siedzimy jak na szpilkach i czekamy.....A ja czekam podwójnie , moje maleństwo też jest niecierpliwe!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś