kalm-arek 16.12.08, 10:37 Dziewczyny, czy Wasz lekarz prowadzący dzwonił do Was z wynikime bety po in vitro? Chodzi mi dokładnie o Dworniaka z invimedu Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikita Re: in vitro- beta-wyniki invimed 16.12.08, 11:06 Ja nie leczyłam się u dr D, ale dr R dzwonił po in vitro a dr Z nawet po inseminacji. W Invimedzie jest chyba taki zwyczaj, wiec wydaje mi się, że dr D też zadzwoni. Jesli właśnie czekasz na wynik to trzymam mocno kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hania2005 Re: in vitro- beta-wyniki invimed 16.12.08, 11:15 Dr D dzwonił do mnie i tam taki zwyczaj ze dzwonią ok. 14. Raz dr zapomniał o mnie ale wysłałam mu sms-a i za chwile oddzwonił z wynikiem. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kalm-arek Re: in vitro- beta-wyniki invimed 16.12.08, 12:47 jeśli wynik jest negatywny to tez? strasznei sie boję takiego telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: in vitro- beta-wyniki invimed 16.12.08, 13:09 dzwonil do mnie dr Dworniak w ogole dzwonia - zarowno jak wynik jest zly i dobry powodzenia zycze Odpowiedz Link Zgłoś