ikakole 28.01.09, 13:27 Dziewczyny jestem piaty dzien po transferze, a juz od drugiego dnia czulam sie zle, tz bol brzucha jak na @, bole piersi.Jak mysliccie , z Waszego doswiadczenia, czy moge miec jeszcze jakas nadzieje?Jestem zalamana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: samopoczucie po transferze 28.01.09, 13:57 ikakole napisała: > Dziewczyny jestem piaty dzien po transferze, a juz od drugiego dnia > czulam sie zle, tz bol brzucha jak na @, bole piersi.Jak mysliccie , > z Waszego doswiadczenia, czy moge miec jeszcze jakas nadzieje?Jestem > zalamana oczywiscie, ze mozesz kazda z nas inaczej przechodzi przez zabiegi i nie nalezy sie sugerowac tym, jak sie czuja inni Twoje objawy o niczym nie swiadcza, a juz na pewno nie o braku ciazy ja na przyklad przed beta mialam takie objawy jak Ty - przeplakalam caly dzien, bo wydawalo mi sie, ze nie jestem w ciazy i niepotrzebnie sie martwilam bo ciaza byla nie drecz sie, nie zamartwiaj, bo to Ci nie pomoze - zrelaksuj sie, postaraj sie nie myslec o tym (latwo powiedziec, co? bedzie dobrze - trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: samopoczucie po transferze 28.01.09, 14:30 Dzieki batutka!!!Wy tu dziewczyny na nieplodnosci jestescie naprawde kochane bo zawsze macie dobre slowo pocieszenia i zrozumienia .Serdecznie podrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: samopoczucie po transferze 28.01.09, 21:47 jakbys miala jakies pytania, to chetnie odpowiem a kiedy masz bete? pewnie za jakis tydzien, tak? daj znac po - jeszcze raz POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 10:50 Tak batutka bete mam za tydzien w czwartek.W dzien czuje sie nawet dobrze, najgorzej w nocy bo mam takie skurcze jak na @, nie wiem czy to normalne.Napewno dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
magdad5 Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 13:18 Dziewczyny A jak jest z ta beta ? U mnie 1 weryfikacja byla juz 3 (a nawet 2) dni po transferze. z tym, ze u mnie transfer byl 5 dni po punkcji, w stadium blastocysty. We wtorek rano(transfer byl w sobote wieczorem) beta byla powyzej 3, progesteron i estradiol wysoko - zdaniem lekarza "obiecujaco" a jak wy sadzicie ? Jutro druga weryfikacja... Pozdrawiam m P.S. a co do ciazy to mysle, ze kazda z nas ma inne objawy i dopoki nie masz wynikow badan to nie denerwuj sie na zapas - ja swojej pierwszej ciazy nawet nie poczulam - pierwszym objawem (i dlugo jedynym) byl bardzo duzy apetyt Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-la Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 13:21 magdad5, rzeczywiście beta obiecująca jak na I werkę Trzymam kciuki żeby rosła Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 13:43 magdad5 u Ciebie wszystko zakonczy sie szczesliwie, nie mam co do tego zadnych watpliwosciPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 13:46 Aha, magdad5 zmierz sobie goraczke bo znalazlam takie informacje ze powinna byc podniesiona do 37 stopni jezeli zarodek sie zagniezdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-la Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 13:52 Co do temperatury, to ja bym nie mierzyła, bo przy IVF przecież podawane są duże dawki progesteronu, a wtedy temperatura się podnosi. Trzymam kciuki dziewczyny! Ja już jutro się dowiem kiedy punkcja i transfer... nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 14:04 m-a-la obecnie sie stymulujesz?Bo wiem ze mialas podchodzic do icsi? Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-la Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 14:13 ikakole, tak, dziś 8 dzień stymulacji i jutro wizyta kontrolna. Już mi zaczyna brakować miejsca na opuchniętym brzuchu... Odpowiedz Link Zgłoś
agulaszante Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 14:06 Czesć Mnie również bolał brzuch nawet bardziej niz na miesiączkę. W dniu badań krwi dostałam plamienia. Byłam załamana że się nie udało, a jednak wynik był pozytywny. Jestem teraz w 16 tyg ciąży. Udało się za pierwszym razem. Ciąża pojedyncza. Bądź dobrej myśli, wypoczywaj to najważniejsze. Pozdrawiam i trzymam kciuki na pewno się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 14:12 To bardzo dobra wiadomosc, ciesze sie!Diekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kolebeczka Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 17:07 Ja tez w okolicach 7-8 po tranferze dnia niezle sie namocowalam ze soba. Fakt- bylo to w zwiazku z przestymulowaniem hormonalnym, ale wszystko sie zapomina, gdy ... Zycze z serca powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: samopoczucie po transferze 29.01.09, 18:19 Dziekuje dziewczyny, ja tez Wam zycze wszystkiego dobrego i duzo radosci ze swoich kochanych i wyczekanych dzieciatek! m-a-la , daj znac po pierwszym podgladanku!Ciekawa jestem ile masz komoreczek !Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś