Dodaj do ulubionych

testosteron meza

IP: *.tele2.pl 13.11.03, 09:37
Mojmmaz ma niski poziom hormonu- testosteron, co powinien robic aby
podwyzszyc wynik???? Słyszałam ze uprawiac sport i co jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: pro Re: testosteron meza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 12:07
      a jak wyglada reszta hormonow? widzialam na forum ze testosteron podwyzszano
      farmakologicznie
      • Gość: opow Re: testosteron meza IP: *.tele2.pl 13.11.03, 13:48
        Pozostałe wyniki badan hormonów sa u Niego OK, ma tez osłabione plemniki, ale
        to inne badania wykazały
    • Gość: kerry Re: testosteron meza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 14:05
      moj bral zastrzyki z choragonu...poziom testosteronu mozna podwyzszyc
      farmakologicznie, moze sa inne leki ale ja ich nie znam.
      Obnizone wartosci nasienia moga byc spowodowane wlanie niskim testosteronem.
    • Gość: Zuzka Re: testosteron meza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 14:23
      Właśnie mam to na tapecie. Dwa lata temu, podczas szykowania się do in-vitro
      okazało się, że mój mąż ma słabe nasienie i z tego powodu było icsi. Przyczyna
      nie została ustalona - może przebyta świnka, może stresy. Ostatnio, z innych
      powodów mąż zrobił badania i okazało się, że ma b. niski testosteron - 399.
      Odpowiada to poziomowi 85-100-latka. Teraz jest na tabletkach - Undestor.
      Czekamy na efekty.
      Jeśli nasienie jest słabe i poziom testosteronu niski jest duże
      prawdopodobieństwo, że jest efekt źle pracujących jąder. Niestety na to jest
      jedna rada - podawanie testosteronu w tabletkach.
      • Gość: Julcia Re: testosteron meza IP: *.tele2.pl 14.11.03, 07:34
        UNDESTOR,- ILE RAZY DZIENNIE TWOJ MAZ ZAZYWA? Musze spytac sie o opienie o tym
        leku lekarza, ale gdyby miał az tak niski to chyba przed iui by zapisała jakies
        lekarstwa inne. Powiedziała pani ginek ze ma niski hormon,i ma brac Androvit
        tylko. Wiec chyba nie jest az tak tragicznie !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka