magdad5 07.02.09, 13:41 M-a-la Pls daj znac jak transfer ? Myslalam o Tobie dzisiaj i z niecierpliwoscia czekam na wiesci. Mam nadzieje, ze nasze forumowe kciuki sie przydaly odezwij sie m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulaula Re: M-a-la jak transfer ? 08.02.09, 20:04 czesc M-a-la! Koniecznie daj znac jak poszlo. Ja jestem po wizyce u dr Lukaszuka, dzisiaj oodalismy krew na Kriotyp, maz bedzie robil badania genetyczne nasienia, ja tez jeszcze musze sie przepadac i dzialamy. Troche nadziei w moim sercu sie pojawilo. Tym bardziej ze lekarz nie zbagatelizowal moich bardzo silnych bolow w 8-9 dniu po trasferze - dziwil sie wrecz ze dr D je bagatelizowal, bo skoro byly tak silne to nie wziely sie znikąd. Odezwij sie jako poszlo! 3mam mocno kciuki za Ciebie. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-la Re: M-a-la jak transfer ? 09.02.09, 11:07 Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za pamięć i kciuki Uczucia mam mieszane... Jak już pisałam wcześniej mieliśmy tylko jeden zarodek, który w 3 dobie rokował dość dobrze. Ostatecznie miałam transfer tego jednego bidulka, blastocysty 8C. Czyli marniutko. Lekarz dał nam 10% szans i przyznał, że sam się tego nie spodziewał. W sumie mamy nadzieję, że się uda, ale jesteśmy też świadomi naszych szans. Jutro I weryfikacja, w piątek 13 druga. Wasze kciuki bardzo się przydadzą! Magda, zaciskam kciuki za IV werkę, teraz to już z górki Ula, cieszę się, że jesteście zadowoleni z wizyty. My też zawsze wychodzimy od prof pełni nadziei. Trzymajcie się ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
magdad5 Re: M-a-la jak transfer ? 09.02.09, 12:03 M-a-la, Teraz sie oszczedzaj, lez i mysl pozytywnie. U nas powiedzial ze 20% szans wiec niewiele wiecej Jak oni te szanse licza to nie wiem Bedzie dobrze, trzymaj sie mocno i trzymaj maluszka Wszystkiego dobrego m Odpowiedz Link Zgłoś
dziejba2 Re: M-a-la jak transfer ? 09.02.09, 14:27 Mala - dużo o tobie myślę i zaciskam tradycyjne już na forum kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: M-a-la jak transfer ? 09.02.09, 18:20 m-a-la ja tez trzymam mocno kciuki, oby Ci sie udalo !!!!!Napisalas ze mialas jeden zarodeczek, przepraszam ze pytam a ile mialas komorek? Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-la Re: M-a-la jak transfer ? 09.02.09, 19:37 Dziękuję za kciuki Miałam 7 kumulusów, w tym 3 dojrzałe komórki, 2 się nie zapłodniły, jedna bidulka dotrwała do stadium blastocysty Mam słabą rezerwę jajnikową... M ma słabą armię... Odpowiedz Link Zgłoś
magdad5 Re: M-a-la jak transfer ? 10.02.09, 11:49 M-a-la Jak werka ? Ja dzisiaj prawie umarlam ze strachu (to znaczy wczoraj wieczorem) jak zobaczylam brazowy sluz. A jednak beta wyszla ladna - 2611 17dpt. DZISIAJ JEST DOBRY DZIEN !!!! wiec i Was na pewno bedzie dobrze. Trzymam mocno za Was kciuki (to znaczy za Ciebie, Meza a najbardziej za Wasza Blastocyste 8C ) Buziaki m Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-la Re: M-a-la jak transfer ? 10.02.09, 12:04 Magda, bardzo dziękuję! To naprawdę mega miłe Bardzo się boję, za jakieś 2 godz. powinnam mieć wyniki. Oczywiście pewnie jeszcze za wcześnie na jakieś rokowania, ale i tak nie mogę się doczekać Widziałam Twoją panikę dzisiejszą, ale od razu też zobaczyłam, że wszystko w porządu Plamienia się zdarzają, a Ty Kochana, staraj się nie denerwować, Twojej dzidzi to niepotrzebne Odpowiedz Link Zgłoś