kama-25 01.03.09, 11:58 Prawo do dziecka na TVN Style dzzis o 12.30. To chba powtórka tego co było kiedys ale moze ktos nie ogladał. Potem w poniedziałek o 15 i we wtorek 18.30. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus0123 Re: Prawo do dziecka - TVN style 02.03.09, 09:00 Powtórka, powtórka... jednak w porównaniu do pierwszej emisji tego programu teraz będzie w przyszłym tygodniu druga część a przynajmniej mam taką nadzieję, że to puszczą. Jak dla mnie programik był fajny i powinni to oglądać wszyscy a nie tylko osoby bezpośrednio zainteresowane tym tematem. Powinni to puścić politykom w sejmie i senacie skoro nie chcą wysłuchać ludzi w potrzebie. Może przynajmniej w ten sposób zrozumieliby dokładniej przekaz i cierpienie par, które nie mogą w naturalny sposób zajść w ciążę. Bardzo podobało mi się ostatnie zdanie pewnego pana na sam koniec programu, że jeżeli ktoś by nie akceptował tego, że ich dziecko zostało stworzone w ten sposób to byłby skończony dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: Prawo do dziecka - TVN style 02.03.09, 09:17 ja wlasnie tez zwrocilam uwage na to ostatnie zdanie bardzo dobrze ten pan powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
betka262 Re: Prawo do dziecka - TVN style 02.03.09, 09:48 no ja też oglądałam. fajny program. dziś też będę. Odpowiedz Link Zgłoś