bettyto 05.03.09, 09:07 podchodze do invitro u mnie problem nie pękające pęcherzyki czy są tu dziewczyny które miały ten sam problem ipodcchodziły do invitro,jeśli tak to czy się wam udało?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus0123 Re: invitro-nie pękające pecherzyki 05.03.09, 11:26 No w invitro chyba chodzi o to, żeby właśnie nie pękły - dlatego tez bierze się jakieś specyfiki aby one nie pękł. No ale mogę się mylić. Tutaj masz opis jak to wygląda w praktyce www.gameta.pl/faq/jakie-s-g-wne-etapy-zap-odnienia-vitro.html Odpowiedz Link Zgłoś
zerozdziwien Re: invitro-nie pękające pecherzyki 05.03.09, 12:37 ja mam syndrom LUF i in-v. zajście udało się za 5 razem' pdp u mnie syndrom wynika z endometriozy 2 razy stymulacje bez problemu, produkcja 25-32 jajeczka, zapłodnione 15-18 nic specjalnie nie bolało no może tak jak przy okresie... Odpowiedz Link Zgłoś
bettyto Re: invitro-nie pękające pecherzyki 05.03.09, 15:09 za 5 razem,no to jestem w szoku,a miałam nadzieje że za pierwszym razem może się udać.którego stopnia masz endometrioze? JA chyba nie mam endo chociaż niewiem jak się to sprawdza czy to wychodzi przy badaniu hormonów? Odpowiedz Link Zgłoś
zerozdziwien Re: invitro-nie pękające pecherzyki 05.03.09, 18:45 endom. 2 st. u mnie wykryli na USG, a potwierdziła laparoskopia poza tym bolesne miesiączkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
bettyto Re: invitro-nie pękające pecherzyki 06.03.09, 08:16 dziekuję za odpowiedz. Ja myśle że lekarz by mi coś powiedział jak bym miała,co prawda laparoskopi nie miałam nie mam bolesnych miesiączek a Ca125OM-MA - 8,70U/ml.W marcu będę miała pierwsze invitro,jestem tym wszystkim przerażona,a najbardziej tą kasą jest to potwornie drogie,ajeszcze może nie udać się za pierwszym razem.Cieszę się że Tobie się udało.pozdrawiam BEATA Odpowiedz Link Zgłoś
olaola76 Re: invitro-nie pękające pecherzyki 06.03.09, 16:57 czesc ja mialam ten sam problem czyli luf + endo 2 st, po dwoch laparoskopiach inv udalo sie za pierwszym razem - pobrano 3 komorki zaplodnily sie dwie a zostala z nami jedna 27tc, bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś