poziomeczkazbysia 27.04.09, 08:47 Pomóżcie, polećcie jakiegoś speca od tych naszych spraw niepłodnych. Z góry dzięki. Aha, białą listę czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniaa2009 Re: Rezygnuję z konowała - szukam specj. - Wrocła 27.04.09, 21:38 A ten konował to kto? Ja we Wrocławiu leczyłam się u prof. Zimmera. Bardzo drogi, bo wizyta u niego to teraz 300 zł. Ale ponoć dobry. Piszę ponoć, bo mnie osobiście nie pomógł (u nas to już raczej in vitro), ale za to wypatrzył polipa, którego wcześniej nie wypatrzył inny lekarz i którego usunięto mi w szpitalu klinicznym, którego jest on ordynatorem. A taki polip to raczej nie pomaga w zajściu w ciąże, a wręcz przeciwnie. Dobra strona leczenia u niego to darmowe (bo z NFZ) inseminacje, które przeprowadza w szpitalu. W każdym razie pomógł moim znajomym, którzy mają teraz 2,5 letnią córeczkę, a starali się pięc lat. I także ich znajomym. A o tym, że jest dobry świadczy fakt, że na wizytę trzeba czekać ponad miesiąc jak i nie wiecej. Mnie chociaż nie pomógł do końca, to i tak będę mieć o nim bardzo dobre zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
iza30 Re: Rezygnuję z konowała - szukam specj. - Wrocła 07.05.09, 19:57 Witam Jak do diagnozy polecam dr Poloka .Jednak jezeli w gre wchodzi invitro zdecydowanie Warszawa Novum.Leczyłam się u doktora świetny człowiek oddany pacjentowi.Ale dzidziusia mam z Novum .Pozdrawiam i życze sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
zosia9 Re: Rezygnuję z konowała - szukam specj. - Wrocła 11.05.09, 20:32 Jezeli nie znajdziesz nikogo we Wrocławiu (zawsze wygodniej na miejscu) polecam Kraków. Centrum in vitro. Samochodem 3 godziny z Wrocławia. Ale może znajdziesz coś bliżej Śląsk to dość otwarte myślowo miejsce. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś