Dodaj do ulubionych

Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.03, 22:09
Dzisiaj widziałam kochaną kropeczke na USG! HCG jest OK, jest tam gdzie
trzebasmile. Objawów nie miałam zadnych, poza tym przekonana byłam, że mam tak
kiepskie wyniki, że napewno nie w tym miesiącu. MIałam tyle stresu, dźwigałam
cieżkie rzeczy nieświadoma, ze jestem w ciąży. Jedynym objawem, czymś nowym,
to było jedzenie. Musiałam natychmiast, kiedy tylko o jedzeniu pomyślałam,
coś zjeść, a po zjedzeniu kanapek z serkiem białym i majonezem, to się trochę
zastanowiłam i zrobiłam test. POtem badania i podejrzenie o pozamaciczną, co
wydawało mi się bzdurą, takie stwierdzenie bez USG. Na szczęście jest
wszystko dobrzesmile)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gala.net.pl 17.12.03, 22:14
      To CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!Zyczę zdrówka i nic już nie dżwigaj!!!Pozdrawiam
    • Gość: kasialu Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 22:52
      Gratuluję ;o)
    • mamarta77 Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.03, 23:01
      smile
      • Gość: Paola Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.139.13.* 17.12.03, 23:04
        Cieszę się Twoim szczęściem, gratulacje!
    • Gość: nalo Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.12.03, 23:25
      GRATULACJE!!!!!!!!!!! :0)
    • Gość: thmwag Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eltur.com.pl 18.12.03, 07:34
      a myślałam, że coś nam się ten worek z dobrymi wiadomościami przytkał. Dobrze
      że się postarałaś i go odetkałaś.
      Gratulacje!
    • Gość: Fulvia Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.167.* 18.12.03, 08:23
      Gratulacjesmile))!!!! i take care of yourselfsmile
      • magdabrat Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.03, 05:29
        Gratulacje i szczęśliwych kolejnych 9 m-cy!!!!
    • Gość: koziki Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 08:32
      Dwa dni nie byłam na forum, bo net nie działał w pracy, wchodzę dzisiaj rano i
      pierwsze info jakie widzę to taka wspaniała wiadomośc!!! Trzymaj sie ciepło.
      Gratuluje Ci bardzo. Trzymaj teraz kciuki za wszyskie starające się. U mnie
      dzis 9 d.c. przede mną przutulanie i oczekiwania. Pozdrawiam gorąco i jeszcze
      raz gratuluję.
    • oczy_otwarte Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.03, 08:33
      Bardzo Ci gratuluje :o)
      Wszystkiego dobrego,
      Ania
    • Gość: MIQ26 Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.k.mcnet.pl 18.12.03, 10:17
      GRATULACJIE !!! OBY BYŁO NAS WIĘCEJ TAKICH SZCZĘŚCIAR !
    • Gość: Aga lublin Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 10:26
      ap5 gratuluję smile))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Nikola Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 10:32
      GRATULACJIE !!! Bardzo się cieszę!

Pozdrawiam!!!Nikola
    • vikas Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.03, 11:25
      O Mamo wierzyłam w to,że Ci się uda!!!!!!!!!!!!!
      Jestem szczęśliwa z tego powodu.Nawet nie czytałam
      innych postów,jak zobaczyłam,że to o Ty od razu
      piszę.Masz wspaniały prezent,to pozwala mi
      wierzyć,że i ja doczekam się swojej Fasolki.
      Gosiu serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!
      Dbaj o maleńką Fasolkę i o Siebie.
      Informuj nas czasami,co u Ciebie,jak brzuszek rośnie itp.
      Całuski-Vika
      • zibi62 Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.03, 12:36
        gratuluję, dbaj o siebie i fasolkę.
    • Gość: asiakasia gratulacje :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 23:01
      gorace gratulacje smile
    • Gość: alinka Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.204.* 20.12.03, 21:01
      Hej,no to super
      a jak do tego doszlo ?
      Ponad miesiąc temu pisałaś mi, że walczycie od kilku miesięcy.. i nic. Czy
      była jakaś "pomoc" ..)?
      Alinka, pozdrawiam
      • Gość: a.p5 Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.03, 18:55
        Alinko, wszystko opisałam na wątku założonym przez Vikasa-Nowy cykl- starania.
        Cykl miałam manitorowany, z zastrzykiem z pregnylusmilei z odpowiednią metodą na
        przytulanie tzn. do zastrzyku przerwa 4,5 dniowa i po zastrzyku, który był o
        godz 13 następnego dnia przytulanie rano i wieczorem, następnego dnia powtórkasmile
        Może pomógł też olejek z wiesiołka, który brałam w tym cyklu. POzdrawiam.
    • Gość: Bianca Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 22:47
      i takie wiadomości kocham najbardziej!!Serdecznie gratuluję dbaj o siebie!!!
      POZDRAWIAM!!!!
    • Gość: porsche7 Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 19:06
      ale super prezent na święta!!! gratulacje!!!
    • Gość: femalespirit Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.180.158.* 21.12.03, 19:40
      Serdecznie gratuluje smile. Mikolaj byl bardzo w porzadku w tym roku smile
      • Gość: a.p5 Re: Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.12.03, 20:07
        Tak sobie myślę, że te nasze losy tak się dziwnie plączą. Mój Tata miał
        niedawno zawał, jak jeszcze nie wiedziałam, ze jestem w ciaży, kiedy już
        wiedziałam, miał następny. Powiedzielismy Mu parę dni temu po konsultacji z
        lekarzem. Wiem, że była to najlepsza wiadomość, która pozwoliła oderwać sie
        Tacie od choroby, choć dobry humor nigdy Go nie opuszcza. Teraz czuje się
        dobrze a ja zaczęłam sie cieszyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka