11koko 21.07.09, 12:12 Czesc dziewczyny wczoraj mialam IUI. po stymulacji clo wyhodowalam trzy pecherzyki. do wczoraj zostaly dwa: 26 mm i 24 mm. tak czytam w necie, ze one chyba byly juz zbyt duze na IUI. co oo tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otella23 Re: IUI wielkosc pecherzyka 21.07.09, 12:51 Nie wiem co by Ci powiedzieć w tym temacie... ja w 9 dniu cyklu (po femarze i clo) miałam parę pęcherzyków do 9 mm bez dominujących. Cykle naturalne miałam dość długie 33 - 36 dni. Wiec czekam czy jeszcze coś z tego będzie, a będę podchodzić pierwszy raz do inseminacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
free-klaudia26 Re: IUI wielkosc pecherzyka 21.07.09, 15:58 Ja ostatnio do tej iui co teraz miałam po stymulacji wyhodowałam pęcherzyki ,z czego jeden miał 26,5mm także myślę ,że są one akurat ,kwestia tylko tego czy pękną czy nie.Bo nieraz bywa tak ,że nie pękają a wchłaniają się ale miejmy nadzieję ,że tak nie było.Życzę powodzenia iui Odpowiedz Link Zgłoś
11koko Re: IUI wielkosc pecherzyka 21.07.09, 16:11 no to sie troche uspokoilam. dzisiaj przeczytalam informacje, ze powinny miec do 20 mm. te wieksze moga byc podobno puste. juz sama nie wiem o co chodzi. wczoraj mialam iui, w piatek ide na kontrole, czy (jak to powiedziala lekarka) "wszystko popekalo". Odpowiedz Link Zgłoś
green-koala111 Re: IUI wielkosc pecherzyka 21.07.09, 21:44 Ja mialam 24-26mm przy kazdej IUI także nie sa za duże (chyba) 11koko skad wiesz ze powinny miec do 20 mm? Odpowiedz Link Zgłoś
jogna1 Re: IUI wielkosc pecherzyka 21.07.09, 23:05 Mysle,ze nie ma co panikowac. Jakby bylo cos nie tak, gin by Ci powiedzial. 20mm to chyba minimum jakie musi miec pecherzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
milagros20 Re: IUI wielkosc pecherzyka 22.07.09, 12:20 moja inseminacja była na jednym pęcherzyku 17 mm jakies.Poniewaz wydawal mi sie za mały, przekreslilam zabieg ze napewno sie nie uda. A jednak sie udało Jestem w 6 tygodniu ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
11koko Re: IUI wielkosc pecherzyka 22.07.09, 15:41 cudownie! gratuluje. takie informacje zawsze podbudowuja. w sumie ja swoja poniedzialkowa inseminacje tez spisujje na straty. wszystko dzialo sie jakos tak szybko. maz byl chory (przeziebiony). chociaz lekarka powiedziala, ze "nasienie jest przyzwoite", jakos nie mam dobrych odczuc. a skad wiem o tym pecharzyku? wczoraj czytalam gdzies w internecie. ale juz nie moge znalezc tej strony. no dobrze. juz nie panikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka.online Re: IUI wielkosc pecherzyka 22.07.09, 14:47 różnie bywa, z takich tez ciąże są Odpowiedz Link Zgłoś