Dodaj do ulubionych

mata na rowerze

10.06.13, 22:59
Przesiadam się z autobusu na rower i w związku z tym mam pytanie. Czy ktoś przewoził matę na rowerze? Jak ją przewieźć? W plecaku? Może kupić sobie jakąś lżejszą matę albo ręcznik? Chodzę do kilku szkół jogi, w zależności od tego, gdzie odpowiada mi godzina zajęć i nie bardzo mogę zostawiać matę w szkole. Poradzicie mi coś?
Obserwuj wątek
    • vinda Re: mata na rowerze 11.06.13, 13:17
      Pokrowiec na plecy? Są takie wypasione plecaki, jak ten na przykład www.sklep.joga-joga.pl/plecak-do-jogi-asana-bag-p1012.html, ale moim zdaniem i samodzielnie można uszyć pokrowiec przekładany przez ramię, wystarczy dobrze wymierzyć żeby się nie zsuwał na szyję za mocno.
    • bbe.ataa Re: mata na rowerze 08.09.14, 19:24
      ja nie miałam z tym problemy, kupiłam zwykłą matę na JogaStyl.pl i normalnie przyczepiam ją gdy idę ćwiczyć na dworze. Przy plecakach są często takie zapięcia które umożliwiają nam umieszczenie dodatkowych elementów, ewentualnie samemu można zatroszczyc się o przymocowanie jej.
    • marta_serafin Re: mata na rowerze 25.01.16, 13:14
      Polecam kupić dobry pokrowiec, przekładany przez ramię. Dla mnie odkryciem był ten: pracowniahisteria.pl/produkt/torba-na-mate-na-joge-tadasana-2/
      Ręcznie szyty, piękny i bardzo wygodny. Z tego co wiem, dziewczyny modyfikują zamówienia, więc możesz np. zażyczyć sobie dwa paski, jak w plecaku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka