dorota_elzbieta 28.07.07, 21:11 Wiem, że istnieje szkoła Jogi w Warszawie prowadząca również zajęcia dla osób z dysfunkcją narządu ruchu/ Może ktoś wie konkretnie która to? Jakie są zasady przyjęć i ile kosztuje taka przyjemność? Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garg.krzysztof Re: Szkoła Jogi 28.07.07, 22:30 Słyszałem, że w Pracowni Dobrego Zdrowia Bartosz Niedaszkowski zajmuje się fizjoterapią - nie wiem, czy w Twojej potrzebie Ci pomoże. Wejdź www.pracownia.waw.pl może tam znajdziesz rożwiązanie Twojego problemu? Odpowiedz Link
dorota_elzbieta Re: Szkoła Jogi 09.08.07, 15:30 Nie chodzi mi o fizykoterapie, wiem że istnieje w Warszawie szkoła jogi, gdzie oprócz osób sprawnych uczestniczą osoby niepełnosprawne,zajęcia są prowadzone w mniejszym gronie. A lekarz konsultuje ćwiczenia, do tego jest asystent, który w razie czego pomaga wykonać ćwiczenia. Lecz osobnik, który mi o tym mówił, niestety nie podał namiarów:-( Odpowiedz Link
iza.podlaska Re: Szkoła Jogi 09.08.07, 15:59 Zapytaj u Grzegorza Nieściera www.jogastudio.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
dorota_elzbieta Re: Szkoła Jogi 11.08.07, 22:59 Dzięki za namiary- na pewno sprawdzę w najbliższych dniach. Pozdrawiam Odpowiedz Link